fbpx

Zveřejněno: 19. 11. 2017

Byl to poměrně náročný týden. V pondělí nám Pavel Maurer vysvětlil, proč se Češi tak rádi živí špekáčky, šunkáčem a dalšími šunty. Ten samý den jsme se dověděli, jak zdravě užívat konopí. Prý to není dobré se špekáčky kombinovat. V pátek jsme si zaslavili na 17. listopadu a pak už jsme se zase soustředili na to, jestli Slovák Babiš s Japoncem Okamurou konečně sestaví tu českou vládu.

V úterý jste si četli další díl napínavého seriálu o změně vizáže, ale vlastně tak nějak celé osobnosti Můj (k)Rok, který pro vás chystá lékařka Alica Anna Szabó. Taky vás zajímal rozhovor s naší stálicí, koučkou Katkou Novotnou, která rozebírala, jak přistupovat k výchově.

Jako dítě se v úterý rozzářil také Tomio Okamura, kterému zástupci ANO slíbili, že by tedy mohl být tím místopředsedou sněmovny. Z tohoto příslibu měli takovou radost pražští taxikáři, že odvolali středeční blokádu v ulicích. Prý chtějí jednat, ale nikdo nechce jednat s nimi.

Hidžáb a Topolánek s plnovousem

Ve středu vás hodně bavil (nevíme, jak Tomia) článek o první hidžáb modelce. A samozřejmě jste zase odemykali potenciál svých dětí s Janem Mühlfeitem a Katkou Novotnou. Tedy především ti z vás, jejichž děti mají nějaké vlohy.

To, že mají nějaké vlohy, si myslí 9 uchazečů o Pražský hrad, kteří byli oficiálně zaregistrováni. Je mezi nimi i Mirek Topolánek, protože už se na to fakt nemohl dívat. Andrej Babiš se na to také už nemohl dívat, proto je v politice. A teď ještě ODS, KDU-ČSL, TOP 09 a hnutí STAN proti němu vytvořily jakýsi blok. Zřejmě emoční. 

Ve čtvrtek se ti z nás, kteří jsou neustále unavení a nachlazení, zaměřili na svá střeva. Někteří i doslova. Vědma Helen Stanku si údajně nikdy zbytečně nezahrávala s černou magií, ale zato vám umí nasadit třeba třetí oko.

zeman kampan

Miloš Zeman oznámil, že spekulace o jeho zdraví jsou kampaň. Od té doby ho nikdo neviděl.

Miloš Zeman se poučil od svého nejoblíbenějšího politického stoupence a prohlásil, že spekulace o jeho zdraví jsou kampaň. Jak moc se u toho prohlášení motal, přesně nevíme. Po jednání s hnutím ANO měli radost i komunisté. Také oni budou mít svého zástupce na postu místopředsedy sněmovny. 

Nakoučovaný listopad

V pátek jste se samozřejmě zajímali o 17. listopad ´89 v astrologii. Čtenější byl ale přece jenom manuál, jak se správně nakoučovat, abychom zhubli. Některým z nás se ulevilo, že nemusejí nikam běhat. Koučinkový byl také druhý nejčtenější článek o správném rozhodování a otázkách, které ukazují směr. Tedy pokud vás z něj zcela nesvedou. 

V pátek se různě demonstrovalo. Na iDnesu dokonce psali, že nejvíc demonstrací proběhlo v Praze. Vida... V krámech bylo ale naštěstí otevřeno, takže se svátek dal využít i něčím užitečnějším. Dověděli jsme se také, že lobbista Roman Janoušek možná už nenastoupí do vězení, protože ho bolí hlava, a že senátor František Čuba zůstane senátorem, i když ho v Senátu ještě nikdo neviděl. Prý má takový delší home office.

V sobotu se zejména někteří z nás zajímali o návod, jak na ženu ve znamení Štíra. Tyto ženy prý často chtějí měnit mužům život. Neméně zásadní je otázka, zvlášť poté, co jsme byli ještě z minulého dne nakoučovaní na to hubnutí, zda kalorie hrají nějakou roli, nebo ne. Zjistili jsme, že hrají.

Zdraví jako téma a štamprle rumu

V sobotu se někteří experti vyjádřili, že by se zdraví Miloše Zemana mohlo stát tématem prezidentské kampaně. No, potěš klobás. Meteorologové každopádně vyhlásili, že by mohl na horách padat sníh, ale že v nížinách mrznout nebude, a to ani na začátku prosince. 

V neděli vás zajímala kniha Svět bez stížností a také křehká dáma, která dává rumu šturm. Tomu jihoamerickému v tomto případě. Podle posledního průzkumu by v prezidentských volbách Miloše Zemana (to je ten, co tam ještě je) volilo 41,5 procenta lidí. Tak na zdraví!

A už jen pro jistotu a nestálé čtenáře: Kdybyste si chtěli spravit předvánoční mumraj spojený s prezidentskou kampaní nějakým jiným programem, tak tady je ten náš. A taky u nás můžete v klidu nakoupit. Máme za to, že je z čeho vybírat.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...