fbpx

Zveřejněno: 15. 10. 2017

Takže už jen jeden pracovní týden do voleb. Možná si nikdo ani nevšiml, že nějaké volby mají být. Tématem je Babiš estébák a lithium někde v zemi u Cínovce. Jinak nic. Politikům proto doporučujeme aktivovat potlačený vnitřní život podle Stroma. Měli by tak zjistit, jaké je jejich životní poslání. Otázka pak je, jestli to chceme vědět.

Kromě jógového mága Maxe Stroma vás v pondělí bavil ještě mág kulinářský Pavel Maurer, který tvrdí, že všeho moc škodí, a to i u zdravého jídla. Pokud ještě někoho přitahuje seriál Major Šuman, tak v pondělí jeho twitterový účet zveřejnil dokumenty, které údajně dokazují, že Čapí hnízdo bylo Babišovo, i když zrovna bylo kvůli dotacím zaparkováno u jiné firmy. No a co? Hlavně, že to tam děti (nejen ty Babišovy) mají rády.

shutterstock 381225958

Začněte vyšetřovat lithium, reagoval Andrej Babiš na vyšetřování Čapího hnízda. Lithium zatím nereagovalo.

Andrej Babiš na zjištění reagoval zdánlivě nesouvislým přáním, aby trestní orgány začaly řešit memorandum o lithiu, poté převzal usnesení o stíhání za Čapí hnízdo a hned podal stížnost. Prostě takový běžný začátek týdne.

Klíšťata a týraná zvířátka

V úterý jste byli podobně jako my zaujatí faktem, že se klíšťata jen tak neválejí v trávě, ale své oběti, lidi nevyjímaje, aktivně loví. Mají na to taková tykadélka... No nic, i lidé se stále vyvíjejí. Většinou už třeba nemají ocas.

shutterstock 397849927

Jana Nečasová se při pohledu na svého manžela rozhodla, že se bude věnovat opuštěným a týraným zvířátkům.

Vyvíjí se i Jana Nečasová. Ta se údajně začala věnovat opuštěným, zraněným či týraným zvířátkům. Inspiraci údajně nalezla při pohledu na svého manžela. Konečně jsme se také dověděli, proč má wifi v lanovce na Petřín stát 2,3 milionu, když si cestou nahoru ani nestihnete zapnout internet v mobilu, natož v počítači. No, ona prý ta wifi bude i v parku! Musíte ovšem běžet s notebookem těsně za lanovkou.

Anexe roztočů

Ve středu vás vzhledem k blížícím se volbám zaujal článek, jak se zbavit roztočů. Stačí prý neustýlat postel a je po nich. Zajímavý je také fakt, že dnešní mládež zakrněla a osmnáctiletí se chovají jako dříve patnáctiletí. Proč si ale neprodloužit dětství, že?

shutterstock 152226029

Dnešní teenageři nepijí, nekouří a jsou více v depresi.

Česká vláda se distancovala od Miloše Zemana, který má anexi Krymu za hotovou věc. Ona bohužel hotová je, ale můžeme se tvářit, že ne, protože jako vždy bojujeme na té správné straně. Ukrajinský premiér pak naznačil, že je Zeman duševně chorý, český prezident to nevyvrátil. Europoslanec Pavel Telička opustil hnutí ANO, od voleb do Evropského parlamentu si ovšem nikdo nevšiml, že tam ještě je, tedy Telička v ANO.

Vztahová mentorka Veronika Vinterová, která provozuje seznamku Náhoda, prý pomáhá lidem najít štěstí. Andrej Babiš asi na Náhodu nechodí, protože se od slovenského Ústavního soudu dověděl, že je oficiálně opět zařazen mezi agenty StB. Na to už nepomůže ani lithium.

Přesto, že byl pátek třináctého, nic zvláštního se nestalo. Pouze se na trhu objevila nová čokoláda, která může být i růžová. To, že v kauze Čapí hnízdo bylo obviněno 11 lidí, nikoho nijak zvlášť nepřekvapilo.

Hejtman Jiří Čunek konečně udělal pro Zlínský kraj něco užitečného, když odmítl Miloši Zemanovi zaplatit předvolební návštěvu. Zda s tím nějak souvisí i odstřel tamních kanců kvůli prasečímu moru, skutečně netušíme.

Kostkovaný sex a Havlicek

V sobotu vás bavily kostkované vzory a ranní dort na hubnutí. Dověděli jsme se, že stát bude platit odškodné, protože Hrad nechtěl prozradit platy svých úředníků. V neděli jsme zjistili, že sex je pro muže vlastně láska a pro ženy tak trochu utrpení, kterým lásku dávají najevo.

Kromě lásky se v neděli dostalo zpět do hry i lithium. Podle Andreje Babiše ministr průmyslu Havlíček podepsal memorandum jenom anglicky a bez vědomí vlády. Prostě Havlicek... No, pokud ještě pořád nevíte, koho budete volit, tak zkuste vybrat něco z našeho kalendáře, třeba to pomůže. Tak hezký týden.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...