fbpx

Zveřejněno: 13. 8. 2017

Pro mnohé z nás to byl těžký týden. Hlavně tedy pro muže. V pondělí některé asi zklamal článek, že si ženy nevyhledávají milence pro to, že se jim líbí, ale spíš pro to, že by mohli mít třeba jenom lepší genom. Dověděli jsme se, že řezané kytky nejsou úplně "fair trade", a to nás ještě v úterý čekal mezinárodní den ženského orgasmu. Ach jo...

V úterý jsme kromě mýtů o ženském orgasmu vyvraceli také mýty o pitném režimu. Zatímco naši čtenáři v podnětné disukusi na Facebooku řešili, zda je lepší si dát po ránu slivovici, nebo vodu s citrónem, italská média řešila, co to bylo za ženskou, která se vrhala na Valentina Rossiho těsně před startem brněnské Moto GP.

Byla to ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová, kterou musel Valentino zahnat. Už ani ti Italové nejsou, co bývali. A ten "předvolební materiál", který měl pro ministryni ze setkání vzniknout, se asi taky moc nepovedl.

shutterstock 428524132

Tak zase někdy příště no...

Svěrákův falzifikát a řinčení zbraní

Ve středu jste měli možnost (a taky jste jí hojně využívali) zkouknout první část rozhovoru s Janem Svěrákem, který se zdaleka netýkal jen filmu Po strništi bos. Režisér zde mimochodem prozrazuje, jak si jako nadějný výtvarník vyráběl falešné stravenky. Nikoli ale takové ty dnešní, jak se s nimi platí v obchodech.

V Hodoníně mezitím řešili zastupitele Romana Sedlačíka, který zavolal městské strážníky na černošský pár, jenž se procházel po městě. Česko v ten den zároveň podalo žalobu na evropskou směrnici, která omezuje držení zbraní. To aby v budoucnu žádný muž už neselhal, nevolal zbytečně policii a jednal se svou legálně drženou zbraní při ohrožení města rovnou.

shutterstock 303367949

Naše města, případně i vesnice je potřeba bránit se zbraní v ruce. Zvlášť v turistické sezoně.

Ve čtvrtek vyrazil bývalý prezident Václav Klaus v růžovém tričku a fialových kraťáskách na tradiční pouť na Sněžku. Když tam vylezl, tak oznámil, že ho z Horáčků a Kulhánků jímá hrůza. Alespoň víme, na co celou cestu myslel. Nejsme si jistí, zda to s tím souvisí, ale v ten samý den vás nejvíc zajímal článek o smartphonech, které snižují výkon mozku, a to i ve vypnutém stavu (toho mobilu tedy). Určitě by s Klausovým výletem neměl ale souviset další hojně čtený příspěvek nazvaný Pracovní vytížení je zabiják sexu. Spěcháme, stačí nám tři minuty.

Chmel za konopí?

Náš článek Toužíte po novém bydlení? Vytiskněte si ho! si zřejmě nestačil přečíst Andrej Babiš, o jehož vydání ve čtvrtek požádala policie sněmovnu. Čapí hnízdo každopádně asi jednoduše vytisknout nešlo, protože je tam komín. Takže ho musel někdo zaplatit.

V pátek vás spolu s námi zaujala otázka, zda Evropská unie zakáže chipsy, kávu a pivo. Tím by asi bylo mužské ponížení v našich zeměpisných šířkách a výškách dovršeno. Nemusíme ale hned propadat depresi, protože v Americe už mladá generace začíná měnit alkohol za konopí. Takže až zde budeme mít všichni povoleny zbraně a konopí, bude nám všem konečně hej. Pokud na to nejsme tedy už staří.

O to optimističtěji tedy můžeme vyhlížet do nového týdne. Ve čtvrtek 17. srpna má oficiální premiéru již výše zmíněný film Po strništi bos. O den později, tedy v pátek, ho promítne Letní kino Výstaviště. Jako "warm up" si můžete dát v tom samém kině už ve středu Obecnou školu a ve čtvrtek Jízdu. No a ve středu na Flowee počítejte s druhou částí rozhovoru s Janem Svěrákem. Bude to jízda.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...