fbpx

Zveřejněno: 7. 5. 2017

Každý si dnes může svobodně vybrat, jakým způsobem se bude optimalizovat. Většina z nás vnímá, že stávající systém je již zastaralý a má mnohé nedostatky. Nezbývá nám, než vyplnit ho INOVACEMI. Je to jen o našem osobním přístupu, o PŘEVZETÍ ODPOVĚDNOSTI a o dobrých každodenních rozhodnutích.

Jak by tedy mělo vypadat moderní uzdravování a kdo je vlastně dobrý lékař? Já se domnívám, že inovativní přístup (nejen) k léčení by v sobě měl integrovat především lidský aspekt a také schopnost být ostatním dobrým příkladem. Pro mě osobně je důvěryhodný pouze ten, u koho vidím, že skutečně žije v souladu s tím, co říká, a také že to, co mi doporučuje, sám dělá/využívá. U toho, kdo mě bude léčit, tedy očekávám, že sám bude ztělesněním zdraví, bude spokojený, pozitivně naladěný, plný energie a bude mi umět předat i něco nového, abych se mohla posunout dál.

Upřímný zájem je nejdůležitější

Myslím si, že dobrý lékař by se měl vždy zajímat především o člověka jako takového a také o jeho život. Upřímný zájem o druhé dokonce považuji za nejdůležitější součást uzdravovacího procesu. Jedině lidský aspekt léčení totiž vede správným směrem: od oddělenosti k celku a od dílčího problému k orientaci na komplexní, trvalé zdraví, od léčby směrem k dobré informovanosti a k prevenci.

Člověk se musí vnímat jako celek

Již před mnoha tisíci lety lidé věděli, že abychom mohli skutečně pochopit, co se v nás děje, musíme člověka a jeho problémy vnímat jako jeden celek tvořící nedílnou součást prostředí, ve kterém žije. Naše tělo je velmi inteligentní a disponuje všemi prostředky k tomu, aby mohlo bez jakýchkoliv vnějších vlivů dobře fungovat. Stačí ho pouze „vyladit“ tak, aby dostalo šanci znovu si „vzpomenout“ na svůj optimální stav. Toho, co už ve svém životě nechcete, se dnes můžete zbavit i jednoduchým a příjemným způsobem – samozřejmě pouze za předpokladu, že budete mít zájem přistoupit k tomu inovativním způsobem.

leceni shutterstock 515635144

Energetické léčení je celostní proces, který se hluboce dotýká nejen důsledků, ale i příčin problémů.

Energetické léčení

Energetické/frekvenční léčení, které ve své praxi používám, je celostní proces, hluboce se dotýkající nejen důsledků, ale i příčin problémů. Dochází při něm ke komplexním změnám a k rozpadu nefunkčních věcí a schémat v našich životech. Přináší do každé buňky našeho těla světlo a informace a umožňuje nastartovat samouzdravovací procesy v těle i mysli. Považuji ho za jeden z nejefektivnějších nástrojů přirozené harmonizace, které máme aktuálně k dispozici.

Metoda je praktikovaná celosvětově, funguje a je vědecky ověřená. Představuje významný krok v lidské evoluci, jelikož ve svém důsledku umožňuje restrukturalizovat DNA a využít celý náš potenciál.

Více informací najdete na mých stránkách přímo zde

Čtěte také:

Na vlastní kůži: Jak mi pomohla ajurvéda?

Posilujte imunitu podle typu dóši

 

Tereza Hanusová: Symfonie života

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...