fbpx

Zveřejněno: 20. 10. 2017

Ne nadarmo se říká, že centrum ženského života je právě v jejich lůně. Tělo je posvátné a vylákat z něj orgasmus musí být pro muže nejvyšší poctou, která se mu mnohonásobně vrátí. Příprava, těšení se, masáž, doteky, jemný, pomalý sex – to všechno jsou jen jednotlivé části této jedinečné terapie. Popravdě, milé dámy: Kdy vás naposledy partner opravdu něžně a mazlivě pomazlil? Kdy za to nic nechtěl? Kdy nespěchal a šlo mu jen a pouze o vaše potěšení?

„Dostala jsem se do bodu, kdy jsem se už vůbec nepovažovala za sexuální bytost. Dlouhé roky jsem necítila žádnou touhu. Když jsme začali s orgasmickou meditací, jeho dotek jsem zpočátku vůbec nepostřehla. Ale po několika týdnech jsem ho vnímala čím dál tím více. A tyto pocity se časem proměnily v pravidelný sex. Poprvé po mnoha letech jsem se na něj začala těšit,“ Shari, 51 let.

Tohle je zpověď jedné klientky americké terapeutky Nicole Daedone, která se specializuje mimo jiné také na spirituální stránku sexu. A řekněme, že pomalému, vědomému a intenzivnímu objevování ženského těla věnovala množství pečlivého času a poznatků. Díky její knize Orgasmická meditace můžete projít celým procesem také. A zjistíte, že to zdaleka není jen o sexu, ale o rozžehnutí touhy po životě, o chuti ráno vstát a jít dělat cokoliv, o nacházení smyslu života. Není lepšího způsobu, jak může muž ženě prokázat úctu a poskytnout jí rozkoš z jejího vlastního těla a sobě přivodit neméně vzrušující pocity násobené sdílením její rozkoše. Kultivovaná touha a její pomalé vědomé vyjadřování patří k nejlepším způsobům, jak posilovat vzájemný vztah. A na tom stojí spokojenost ženy, síla vztahu a budoucnost!

orgasmicka meditace

Nicole Daedone: Orgasmická meditace

Co je součástí orgasmické meditace?

Prvním krokem je nacvičení základní techniky, zjišťování citlivosti jednotlivých míst a mluvení o pocitech. Často ženy jemné doteky ani necítí, není to ale důkaz neúspěchu nebo jejich selhání, ale zcela normální věc. Sex, na který byly zvyklé, byl často oproti jemné meditační masáži mnohem drsnější. Byly zvyklé na sílu, drtivé mechanické hračky a proti tomu je dotek mužského prstu na intimních partiích po čase jaksi „ničím“. Mašiny a sbíječky do sexu nepatří, tvrdí Nicole Daedone. Po několika trénincích se intimní místa opět zcitliví a nastoupí zcela jiný rozměr sexu a také orgasmu. Navíc je často těžké ze začátku pojmenovat pocity. Nemáme moc praxe ve zkoumání vlastního těla, lokalizaci a pojmenovávání pocitů – a to pozor, i pro muže. I ten vnímá během masáže, kterou ženě poskytuje, celou škálu pocitů, jež se s každou další „lekcí“ prohlubují. Naučí se napojovat na ženskou duši, lépe vnímat a rozeznávat reakce své ženy, a tím prohlubovat nejen svou vlastní touhu, ale také tu její.

I muži si užijí

P. S.: Ne, pánové nepřicházejí při orgasmické meditaci vůbec o nic. Je tu vyhrazený čas i kapitoly pro ně. Takže brzy se role otočí a tehdy muži zažijí ráj na zemi. I jen zpomalení sexu a zjemnění přinese partnerům neuvěřitelné proměny! „To nejlepší přichází ve chvíli, kdy si v sexu umíte říct o to, po čem toužíte. Pak to totiž můžete začít praktikovat v životě. Jedna moje klientka se mi svěřila, jak úchvatné pro ni bylo, když při první orgasmické meditaci požádala partnera, aby posunul prst kousek doleva. „V tu chvíli jsem si uvědomila, že jsem mu nikdy předtím při sexu neřekla, co chci, a to jsme spolu dvaadvacet let!“ přiznala se mi. „Nějaký tichý hlásek mi našeptával, že když si při sexu v klidu dokážu říct o to, co chci, změní se mi celý svět.“

 

foto: archiv, zdroj: Nicole Daedone: Orgasmická meditace

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...