fbpx

Zveřejněno: 5. 10. 2017

Protože jsme zjistili, že módní články mají u vás, čtenářů Flowee, obrovský úspěch, rozhodli jsme se magazín obohatit i o exkluzivní fotostory, které se budou pravidelně objevovat na našich stránkách. Nyní vám přinášíme první vlaštovky z focení s Českou Miss 2015 Nikol Švantnerovou, tak s námi pojďte nahlédnout do zákulisí. 

A jak takové focení tedy vlastně probíhalo? Před samotným dnem D jsme si byli vypůjčit oblečení z butiků i od českých a zahraničních návrhářů. Ve dvou fotostory se tedy můžete těšit na modely od Pavla Berkyho, Jiřího Kalfaře, Lay Sedlákové, Zdeny Imreczeové nebo Roberta Kupisze, doplněné o módní kousky značek C&A, COS, Kaa-wa nebo třeba Calvin Klein. V outfitech nesměly chybět ani zdravé bosoboty či konopné tenisky. I móda může být totiž k přírodě fér. 

img 1292

Selfie nesmí chybět.

O make-up a vlasy se modelce postarala vizážistka Nikola Hessová a krásné snímky pořídil fotograf Daniel Zahrádka v jedinečných prostorech společnosti Vanguard Prague. Ta přichází s unikátním konceptem loftového bydlení. No mrkněte na jejich stránky a řekněte sami… není to sen? 

img 1197

Dokonalá fotka si občas žádá balancovat na vratkém sudu v několika desítkách metrů nad zemí...

V průběhu října uvidíte na našich stránkách s Nikol Švantnerovou, jak už bylo řečeno výše, dvě fotostory, ale těšit se můžete i na rozhovor. Česká Miss 2015 prozradí, jak se udržuje fit, zdali dbá na zdravou výživu i to, jak se těší na novou práci moderátorky Fashion TV. Zatím se podívejte do galerie na snímky ze zákulisí. 

Za poskytnutí prostor k focení děkujeme společnosti Vanguard Prague. 

foto: Alex Tran

Galerie

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...