fbpx

Během období Jelena, které potrvá do 3. května, můžete najít smysl svého života

Zveřejněno: 21. 4. 2018

Podle mayské kosmologie vstupujeme do období 1-Manik (Jelen)-3. Během následujících třinácti dnů tedy můžete najít smysl svého života nebo se ještě více utvrdit ve své stávající vizi. Pobývejte často v přírodě a naslouchejte tichému poselství, které se vám pokusí předat. Zhodnoťte celý svůj život a najděte hlubší význam toho, proč jste na Zemi. Navštěvujte moudré muže a ženy, kteří již mají kus cesty za sebou, a nechte se inspirovat jejich příkladem.

Po mocném období Jaguára, kdy jste se mohli více naladit na svou vlastní sílu, přichází čas Jelena, který vám může ukázat vizi vašeho života. Můžete se rozhodnout učinit posvátnou cestu na nějaké silové místo v přírodě, na kterou se vydáte buď úplně sami, nebo s lidmi, kteří budou mít podobný záměr.

Související…

Berani v dubnu: Postavte se za své vlastní zájmy
Robert Policar

Pokud ještě nemáte svůj oblíbený strom, zkuste takový najít a často pobývejte v jeho přítomnosti a uvažujte o svém životě. Možná vás napadnou myšlenky nebo uvidíte vize, které by samy o sobě nepřišly. Jestli v sobě objevíte touhu druhým předávat své vlastní zkušenosti, je pravděpodobné, že se před vámi otevře cesta plná neuvěřitelných náhod, které vám ukážou způsob, jakým to máte provádět.

Běžte se poradit

Na úrovni zdraví a hmotných záležitostí vám znamení Jelena doporučuje, abyste se šli poradit s lidmi, kteří se profesionálně zabývají zdravou výživou, cvičením nebo jinými nástroji, které pracují s lidským tělem. Pokud ucítíte potřebu jít se k někomu poradit, učiňte to ihned a nic neodkládejte. Můžete zajít i na lékařskou prohlídku k doktorovi, kterému věříte. Co se týká praktických záležitostí, můžete vyzkoušet různé poradce, o kterých máte dobré reference a máte doporučení od svých dobrých přátel nebo lidí, kterým opravdu věříte. Spíš navštěvujte takové lidi, kteří se svým oborem zabývají již přes deset let a už mají nějakou pověst.

Na úrovni mysli a pracovních záležitostí se ujistěte v tom, jestli jste se svou prací skutečně spokojení. Nezapomněli jste na svou vlastní vizi? Nežijete sen někoho jiného? Ne pro všechny je zaměstnání tolik důležité, ale mnoha lidem pomáhá, když se věnují činnostem, které jim dávají smysl a cítí se užiteční. Zjistěte, jak to máte vy, a pokud ve svém zaměstnání trpíte, možná přišel čas se s někým poradit. Zkuste navštívit nějaké personalisty nebo psychology, kteří vám odhalí vaše přirozené dovednosti a talenty. Nakonec vše prokonzultujte se svým srdcem, protože to v jistém ohledu ví nejlépe, co potřebujete. Ale i zrcadla v podobě druhých lidí mohou být užitečná a mohou vám urychlit cestu k důležitému rozhodnutí. Pokud pracujete v poradenství, můžete se v tomto čase velmi dobře realizovat.

Duchovní skok

Na úrovni vztahů a emocí zkuste dát svým důležitým vztahům hlubší smysl. Mnoho lidí může pocítit narůstající nudu, pokud bude jejich vztah příliš stereotypní a bude pokračovat ve vyjetých kolejích. Pokud to bude váš případ, zkuste své partnery nebo kolegy v práci něčím překvapit a navrhnout jim společnou aktivitu, která vás sblíží a dá vašemu vztahu šťávu. Nebojte si říct druhým o pomoc a nechte si dobře poradit. Uvědomte si, že nemusíte být na všechno sami. Sami se nebojte druhým dát dobrou radu, zvláště tehdy, když bude vycházet z vašich zkušeností a tato rada bude zároveň vyžádaná.

Je dobré se zaměřit na vizi svého budoucího povolání a vyřešení svých praktických nebo finančních problémů.

Na úrovni ducha nastává výjimečné období, kdy můžete ve svém duchovním životě udělat kvantový skok. Nepřijde však zadarmo. Bude to chtít úsilí a upřímné přání najít hlubší smysl ve svém životě. U mnoha lidí se může probudit stará moudrost, která bude vycházet z časů minulých. Navštěvujte různé lidí, kterým v této oblasti věříte, a nechte je mluvit. Naslouchejte jim srdcem a nechte se jimi inspirovat. Sami pobývejte často v přírodě a ptejte se na cestu svého života. Můžete tancovat, meditovat, modlit se nebo jen tak spočívat v klidu. Naslouchejte svému duchu a možná se poodkryje tajemství vašeho jedinečného osudu, který si z velké části vytváříte svými činy.

Kombinace znamení Býka a Jelena přeje nejen praktickým záležitostem, ale i pobytu v přírodě. Udělejte si během tohoto třináctidení nějaký výlet, který v sobě bude nést hlubší smysl. Rozhodněte se, že po této cestě učiníte svůj život o něco lepším. Je dobré se zaměřit na vizi svého budoucího povolání a vyřešení svých praktických nebo finančních problémů. Možná souhra náhod učiní to, že na této cestě potkáte někoho, kdo rozšíří vaše obzory a dá vám velmi užitečnou radu.

Úplněk ve Štíru nastane v pondělí 30. dubna kolem třetí hodiny ráno a zřejmě bude velmi silný. Je to čas, kdy se nejen bude slavit starý keltský svátek Beltaine, který probouzí ještě více síly přírody, ale zároveň to bude okamžik, kdy můžete získat hluboký vhled do toho, co je pro vás opravdu důležité. Doporučuji si zapsat všechny sny, které se vám na pondělí budou zdát, protože mohou být velmi mocné. Možná se vám odkryje vize toho, co je pro vás momentálně nejdůležitější, a celý následující den můžete cítit, že vstupujete do nového cyklu svého osobního vývoje.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Žiji podle své vize?
  • Je mé zaměstnání v souladu s mými ideály?
  • Koho bych mohl požádat o radu?
  • Jak mohu účinně pomoci druhým?
  • Které přírodní místo mě nejvíce přitahuje?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Poraďte se s odborníky ohledně financí, stravy nebo cvičení.
  • Najděte si své silové místo někde v přírodě.
  • Dejte svým důležitým vztahům hlubší smysl v podobě činnosti, která vás spojí.
  • Meditujte u plamene svíčky a prohlubte svůj vhled.
  • Najděte si svůj způsob, jak pomáhat druhým lidem.

foto: Profimedia

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...