fbpx

Hodně cvičte, plňte si své sny a pusťte se do nových začátků, radí mayský astrolog

Zveřejněno: 15. 4. 2018

Beran je prvním znamením zvěrokruhu. Proto je také pondělní novoluní prvním novoluním letošního astrologického roku. Každopádně je to významný den, kdy se aktivuje spousta energie, která bude dynamická, přímá a schopná rozpohybovat i lidi, kteří se považují za klidné pohodáře. Dalších čtrnáct dní bude v duchu činorodosti a touhy po seberealizaci. Je dobré sportovat, pohybovat se a především neustrnout. Pokud ve vás dlouho leží sen, který chcete žít, nastal čas pro jeho uskutečnění.

Novoluní začíná v pondělí přesně v 03.58, a tak si určitě ráno po probuzení zapište sny, které se vám zdály. Mohou v sobě obsahovat informaci o možné potencionální budoucnosti. Mnoho z vás bude mít potřebu se osvobodit od minulosti a jít vstříc svým snům.

Související…

Začíná období Jaguára. Příštích 13 dní patří síle a upřímnosti
Robert Policar

Dávejte si pozor, abyste nebyli příliš ukvapení, abyste se hned nedostali do jiných problémů. Vše důsledně promyslete, ale pak se odvažte k rozhodnému činu. Každý z nás může cítit potřebu nových začátků v různých oblastech, a tak popřemýšlejte, co je důležité zrovna pro vás.

Hodně cvičte

Tento den uvolní opravdu spousty energie, a tak si dejte po ránu několik kliků, pozdravů slunci nebo jiných vašich oblíbených sérií. V žádném případě se nenechte rozčílit svými nejbližšími ani jejich bláznivými plány a zkuste být jen minimálně asertivní. Když toho bude na vás hodně, zkuste si zaběhat. Dobře volte svá slova, protože můžete být nevědomky jízliví.

Po fyzickém vybití si na chvilku sedněte do klidu a sepište si své dlouhodobé cíle a tužby, kterým se chcete v životě opravdu věnovat. Nic necenzurujte. Buďte ke svým potřebám naprosto upřímní a rozhodněte se je respektovat.

Důvěřujte sobě

Naučte se být zdravě sobečtí, abyste měli energii upřímně pomáhat druhým. Když své potřeby budete neustále odkládat, časem ztratíte elán. Důvěřujte svému srdci a dovolte si být jedineční ve svém projevu, cílech i v tvůrčích aktivitách. Osvoboďte se od vnitřního kritika a dovolte si žít svůj osobní sen.

Vyhněte se výbuchům vzteku a raději se ponořte do aktivit, které vás přiblíží k vytouženým cílům.

Neberte si příliš osobně názory druhých, pokud jim svými aktivitami neubližujete. Vy víte, co je pro vás dobré, a tyto hodnoty se u každého mohou lišit. Respektujte druhé, protože ti se snaží o totéž, ale zbytečně se nepotlačujte. V tomto období to ani nepůjde, a tak buď se váš život promění v zářivý tanec, nebo budete vzteky rudí či frustrovaní.

Síla válečníka

Je možné, že v následujících dnech budete muset projít zkouškou odvahy. Určete si cíle, za které je dobré bojovat, a vrhněte se do akce. Bojujte především s démony lenosti, odkládání a strachu. Když budete naslouchat svému srdci, povede vás k vítězství sama nad sebou a život se stane velkou oslavou. Vytáhněte meč rozhodnosti a buďte v pohybu. Dělejte, co vás baví, a druhé inspirujte radostí a vášní pro to, co jste si vybrali. Překonejte strach z neznáma a uvědomte si, že v sobě nosíte vše, co doopravdy potřebujete. Naučte se být sami se sebou a nezávislí na jakémkoliv posudku.

Znamení Imix (Krokodýl, Drak)

I Drak probouzí mnoho energie, a tak toto novoluní může být opravdu významné pro všechny, kteří čekají na aktivaci sil pro uskutečnění jejich dlouhodobých záměrů. Vrhněte se do akce, ale druhé neválcujte. Usměrňujte svou energii, ale nepotlačujte ji. Důvěřujte vašim vizím, které mohou být dnes neobyčejně dalekosáhlé, a proto si je zapište. Jinak je zapomenete a zbytečně se k nim budete zase vracet. Vyhněte se výbuchům vzteku a raději se ponořte do aktivit, které vás přiblíží k vytouženým cílům. Nastal čas pohybu a následného činu, který by měl být vedený vaším srdcem.

Na co dát pozor?

Dávejte si pozor na sobeckost, výbušnost a nekompromisnost vůči svým nejbližším. Vaše energie sice potřebuje ventil, ale vy musíte dobře mířit. Nic neodkládejte a vrhněte se do nových začátků. Vyhněte se nečinnosti a hněvu. Některé konfrontace mohou být v některých případech to nejlepší, protože vyčistí vzduch a přinesou vyjasnění, které znamení Berana potřebuje. Když se však budete rozčilovat často a pravidelně, je to spíš varovné znamení, že něco není v pořádku.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Co pro mne znamená nový začátek?
  • Dokážu dobře pracovat se svým hněvem?
  • Nejsem frustrovaný mým bezprostředním okolím?
  • Posiluji své tělo dostatečně?
  • Uvědomuji si svou jedinečnost?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Vrhněte se s plným elánem do uskutečnění svých snů.
  • Naučte se svůj hněv vyjadřovat konstruktivně.
  • Buďte asertivní.
  • Dělejte, co vás baví, teď hned a nic neodkládejte.
  • Důvěřujte svému jedinečnému pohledu na věc a neberte si věci příliš osobně.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...