fbpx

Spolehněte se na svou jedinečnou schopnost přicházet na originální řešení právě v okamžiku, kdy všechno ostatní selhává

Zveřejněno: 3. 4. 2018

První dvě třetiny tohoto měsíce můžete pocítit prudké oživení vašich vnitřních tužeb a nárůst energie. Posilte své sebevědomí a naučte se prezentovat své osobní zájmy tím nejlepším možným způsobem. Neschovávejte si své geniální nápady ve svém nitru a mějte odvahu s nimi vystoupit před druhými. Vše nemusí probíhat podle vašich plánů, ale pokud se nezastavíte, můžete z tohoto období nakonec mnoho vytěžit. V poslední třetině tohoto měsíce přijde období, kdy budete muset trochu zpomalit a své vize posadit na zem.

Do 20. dubna bude Slunce procházet ohnivým znamením Berana, které vám může dodat sebedůvěru ve vaše odvážné sny. Přesto můžete očekávat určité konflikty s lidmi, kteří vám nerozumí nebo nejsou dostatečně pokrokoví. Nezapomínejte, že jste svým způsobem vyslanci budoucnosti, a tak mnoho lidí ve vašem životě nemusí vůbec chápat, o co vám vlastně jde. Podpořte svůj vnitřní oheň a buďte v akci.

Související…

Ryby v dubnu: Nechte se vést svými sny
Robert Policar

Buďte vynalézaví

Do 15. dubna může vládnout informační zmatek a mnoho lidí nebude stíhat úkoly, které normálně stíhají. Mějte proto v kapse záložní plány, ale především se spolehněte na svou jedinečnou schopnost přicházet na originální řešení právě v okamžiku, kdy všechno ostatní selhává. Nezlobte se na lidi, kteří nepřijdou včas, protože jim zřejmě opravdu nejel vlak nebo je zdržela nějaká dost nepravděpodobná životní situace. To samé se nakonec může stát i vám, tak nikoho zbytečně nepodezírejte a mějte pro druhé pochopení.

Dovolte si projevit vaši jedinečnou sílu, která spočívá ve vědění, jak delegovat práci mezi mnoho lidí.

Definujte si větší výzvy

Pokud vám nynější práce nebude dávat smysl, protože nemůžete využít svých originálních nápadů, tak si zkuste se svými nadřízenými definovat větší výzvy. Vaše energie musí plynout směrem, který těší vaše srdce. V opačném případě můžete propadat frustraci, která se může projevovat jako výbuchy hněvu a rebelie. Jste rození inovátoři, a tak se nenechte druhými umlčet a mějte odvahu své vize druhým neustále předkládat. Zkuste být přitom trochu taktní a nechovejte se k druhým arogantně.

Síla spolupráce

Od 8. dubna vstupujeme do období Jaguára, které je především o uvědomění si naší osobní moci. Vaší největší silou je druhé inspirovat a vědět, jak pracovat týmově. Dovolte si projevit vaši jedinečnou sílu, která spočívá ve vědění, jak delegovat práci mezi mnoho lidí, protože intuitivně víte, v čem jsou druzí dobří a jak spojit příjemné s užitečným. Než se rozhodnete jít do nějaké spolupráce, všechno si nejdřív dobře promyslete a doporučuji začít jednat až po novoluní v Beranu, které proběhne 16. dubna. Vše v tomto čase poplyne harmoničtěji a práce bude efektivnější.

Buďte trpěliví

Slunce vstupuje do zemského znamení Býka 20. dubna a následně vstoupíme do mayského období Jelena, který přináší moudrost a schopnost následovat své vize a uskutečňovat je v každodenním životě. Mějte trpělivost s vývojem vašich snů, protože jejich dosah je daleký, a tak cesta za uskutečněním může být opravdu dlouhá. Najděte si lidi, kterým můžete opravdu důvěřovat, a nechte si poradit od lidí, kteří již mají kus práce za sebou. Mnoho z vás může pocítit pochybnosti, jež budou vycházet z přílišné upjatosti lidí, se kterými spolupracujete. Klíčové slovo je zde vytrvalost a tu budete při uskutečňování vašich ideálů potřebovat. Pravidelně choďte do lesa nebo do parku a obnovte tak svou duši.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám dostatečně velké cíle?
  • Jaký vliv mám na lidi kolem sebe?
  • Dokážu si nechat poradit od lidí, kterých si vážím?
  • Co je potřeba, aby se mé vize staly skutečností?
  • Nejsem příliš často unavený?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Sepište si seznam životních snů, které chcete uskutečnit.
  • Buďte ve společnosti lidí, kteří podporují vaše sny.
  • Udělejte si výlet na silové místo v přírodě.
  • Definujte si vyšší cíle ve svém zaměstnání.
  • Důvěřujte své intuici a buďte vynalézaví.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...