fbpx

Dávejte si pozor, abyste někomu neublížili, protože síla slov, která volíte, zasahuje duši druhých

Zveřejněno: 3. 4. 2018

První dvě třetiny tohoto měsíce může panovat chaos a zmatek v takové míře, že postihne minimálně vaše okolí. Nebojte se vyjít ze své ulity a ukázat svou pravou sílu. Používejte svou moc tím nejlepším možným způsobem, a pokud možno, buďte milosrdní. V poslední třetině měsíce budete čelit výzvám, které souvisí s vašimi osobními cíli, které jste zaseli kolem vašich narozenin, přestože u některých ne zcela na vědomé úrovni.

Do 20. dubna bude Slunce procházet ohnivým znamením Berana, kdy bude vládnout pohyb a do jisté míry i chaos díky stále působícímu retrográdnímu Merkuru, který vnáší do života odklady a různá malá nedorozumění, která mohou být v součtu docela vysilující. Naučte se jednat otevřeně, přestože budete riskovat menší kontrolu nad situací. V opačném případě můžete pocítit nárůst frustrace a agresivity.

Související…

Střelci v dubnu: Dosahujte svých cílů s lehkostí
Robert Policar

Neberte to osobně

Nedávejte důležitost slovům, kterým nerozumíte, a navíc ve vás vyvolávají nepříjemné pocity. Zároveň si dávejte pozor, abyste vy sami někomu neublížili, protože síla slov, která volíte, zasahuje duši druhých. Pokud vycítíte nespravedlivé jednání ze strany druhých, konfrontujte druhé s vaší osobní pravdou a možná zjistíte, že je všechno jinak, než se na první pohled zdálo. Prohlubte svou duchovní praxi, ať je to nauka, koníček nebo umělecké vyžití a zkuste si své postřehy zapisovat.

Jelikož přirozeně disponujete velkou duševní mocí, nebojte se druhým poradit.

Oživte svůj intimní život

Energie Draka bude aktivní do 7. dubna podle mayské kosmologie, a tak ve vzduchu bude mnoho neprojevené, ale divoké energie. To může zasáhnout i váš sexuální život. Pokud na této úrovni strádáte, je důležité své energii dát průchod. Nebojte se s partnerem víc komunikovat o svých sexuálních potřebách, ale hlavně s tím něco udělejte. Milujte se s druhými s láskou, protože jen ta doopravdy transformuje duši. Vyhněte se výstřelkům a krátkodobým radostem, které rychle vyprchají a zanechávají za sebou jen bolest a smutek.

Používejte svou moc zodpovědně

Od 8. dubna vstoupíme do období Jaguára, které je s vaší přirozeností naprosto v souladu. Uvědomte si svou moc a používejte ji tak, abyste nastolili ve vašem životě rovnováhu. Zaměřte se na oblasti, které potřebují z vašeho pohledu zlepšit, a pusťte se do práce. Během tohoto času můžete svou úroveň života značně povýšit. Opřete se o své silné stránky a minimalizujte ty slabé. Pozorujte své okolí, aniž byste sami byli zpozorování, a hledejte způsoby, jak pomoci nejen sami sobě.

Nevzdávejte se v naplňování své vize

Od 21. dubna vstupujeme do období Jelena, které vládne jak duchovnímu životu, tak vizi vašeho života. Pokud víte, za čím jdete, měli byste svou vizi ještě podrobněji definovat, aby její naplňování šlo o to účinněji. V žádném případě se nevzdávejte. Slunce vstupuje do protilehlého znamení Býka, a tak na vás bude vyvíjen tlak, díky kterému se ještě více můžete utvrdit v tom, že to, co děláte, je pro vás správně. Pobývejte často v přírodě a regenerujte nejen své fyzické tělo. Je to také vhodný čas pro ponoření se do vaší oblíbené duchovní metody a prohloubení vaší moudrosti. Jelikož přirozeně disponujete velkou duševní mocí, nebojte se druhým poradit. Důležitý den nastane 30. dubna, kdy je nejen starý keltský svátek Beltain, ale zároveň úplněk ve Štíru. Tento úplněk je pro vás nejdůležitější z celého roku a můžete dojít k hlubokému duchovnímu uvědomění o vašem životě.  

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jsem spokojený se svým sexuálním životem?
  • Jak používám svou moc?
  • Do čeho mohu vložit svou vášeň?
  • Umím se nemstít?
  • Které mé vztahy potřebují větší pozornost?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Otevřeně si popovídejte s partnerem o svých sexuálních potřebách.
  • Pravidelně cvičte a posilujte své tělo.
  • Buďte ve svých projevech více soucitní.
  • Více s druhým mluvte o tom, co doopravdy prožíváte.
  • Meditujte v přírodě a pravidelně choďte na procházky.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...