fbpx

Uvědomte si, čemu vlastně věříte, a jaké země budete v tomto životě chtít ještě navštívit

Zveřejněno: 3. 4. 2018

První dvě třetiny tohoto měsíce se můžete cítit přes veškerý informační zmatek ve svém živlu. Opřete se odvážně do svých projektů a všechny vystupující problémy řešte ihned v zárodku, aby vás v budoucnosti nezatěžovaly. K novým lákavým nabídkám přistupujte obezřetně a vše konzultujte se svým srdcem. V poslední třetině se běh života zpomalí, což můžete využít ve cvičení trpělivosti, která u mnohých z vás nepatří k vašim silným stránkám.

Do 20. dubna bude Slunce ve vašem spřízněném ohnivém znamení Berana, které vám dodá větší odhodlání a sílu jít za svými sny. Nicméně i mnoho z vás se bude muset utkat s druhými pro nastolení lepších hranic, vyhovujícím všem. Vy však budete patřit k těm šťastnějším, takže se odvažte si víc důvěřovat. Choďte hodně do přírody a cestujte na místa, která mají sílu. Ve vašem životě bude po celý život hrát důležitou roli zahraničí a víra. Uvědomte si, čemu vlastně věříte a jaké země budete v tomto životě chtít ještě navštívit.

Nebuďte impulsivní

Možná pocítíte obrovský příval energie, která vás bude popohánět k akci, ale dávejte si pozor na to, abyste si toho na sebe nevzali příliš. Své činnosti si dobře rozmyslete a věnujte se jenom těm záležitostem, o kterých jste přesvědčeni, že jsou pro vás to nejlepší. Nebojte se druhé laskavě odmítnout a buďte asertivní. Sami si dávejte pozor, abyste neřekli něco, co vás může v budoucnosti limitovat.

Mnoho z vás může cítit již od dětství silný vztah k určité velmi vzdálené kultuře a vězte, že tyto vjemy nejsou výplodem vaší mysli nebo důsledek kolektivního vlivu.

Buďte v proudu

Do 7. dubna se ocitáme v období energického Draka podle mayské kosmologie, a tak se opřete do velkého kosmického tance. Věnujte se činnostem, které vás naplňují, a probouzejte svou sílu pravidelným cvičením. Ve své práci si dejte větší výzvy, aby energie měla správný směr. Vyhněte se přílišné aroganci a srovnávání s druhými, protože to vás bude jen zdržovat od důležitých úkolů. Posilte své silné stránky a občas věnujte pozornost i slabinám a nebojte se o nich mluvit.

Posilte tělo

Od 8. dubna vstupujeme do období Jaguára, které vládne velkou mocí. Aby se vaše smysly mohly rozvinout do plné síly, je důležité, abyste měli silné tělo. Pokud ucítíte únavu, běžte si zacvičit. Vyloženě posilujte a zaměřte se na zpevnění svého těla. Možná zjistíte, že čím více cvičíte, tím míň jste unavení. Zkuste cvičit vlastní vahou těla a běhejte nebo se věnujte vědomé chůzi v přírodě. Zaměřte se na den 16. dubna, kdy nastává novoluní v Beranu, které vám může dodat mnoho energie do nových začátků.

Navštivte učitele

Od 21. dubna vstupujeme do času Jelena, který vládne moudrosti a vizím. Navštivte nějakého učitele z naprosto jiné kultury. Nechte se inspirovat naprosto jiným pohledem na každodenní život. Sami sebe se zeptejte, jestli byste nechtěli v životě sehrát úlohu někoho, kdo ukazuje druhým cestu. Mnoho z vás může cítit již od dětství silný vztah k určité velmi vzdálené kultuře a vězte, že tyto vjemy nejsou výplodem vaší mysli nebo důsledek kolektivního vlivu. Mnoho energie máte uloženo na různých místech na světě a je dobré si za ní dojet a připomenout si moudrost dob minulých.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Podle jaké víry utvářím svůj život?
  • Naplňuji své poslání?
  • Nemám příliš malé cíle?
  • Dokážu druhé inspirovat?
  • Kdo mne v mém životě inspiruje?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Navštivte moudrého muže nebo ženu ze vzdálené kultury.
  • Ujasněte si vizi svého života.
  • Pravidelně posilujte své tělo.
  • Zkuste meditativní chůzi.
  • Uvědomte si svou osobitou moudrost a nebojte se ji předávat.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...