fbpx

Pečlivě vnímejte, co cítíte, a svá snění si zapisujte

Zveřejněno: 24. 1. 2018

Pokud jste se narodili v tomto ohnivém znamení, jste obdarováni velkým optimismem, radostí ze života a touhou cestovat, jak v realitě, tak v duši. Je pro vás důležité, čemu věříte a můžete mít tendenci svou osobitou moudrost druhým předávat. Do 18. února, kdy Slunce prochází vzdušným znamením Vodnáře, se můžete otevřít novým lidem, příležitostem a inovacím ve všem, čemu se věnujete. 

Tento rok se vám může navrátit síla, která mohla být v minulých dvou letech prověřena, a to pobytem náročného Saturna ve vašem znamení. Takže se vám mohlo již začátkem tohoto roku výrazně ulevit. Navíc ke konci roku vstoupí planeta štěstí Jupiter do vašeho znamení, kterému vládne, a tak můžete počítat s mnoha rozmanitými příležitostmi, které se mohou týkat zahraničí, studia nebo výuky. Co vás může trochu rozhodit, je tranzit Neptuna v Rybách, který je k vašemu znamení v dynamické kvadratuře, což v tomto případě může znamenat násilnější rozšiřování hranic toho, za koho se považujete. Vaše představy o tom, kým jste, se mohou vlivem životních zkušeností zpochybnit, a tím rozšířit. Je důležité, abyste své zvyšující se citlivosti dali takové hranice, ve kterých se budete cítit dobře. Tranzitující Uran v Beranu vám již několik let pomáhá k ještě větší extravaganci, která však bude pro okolí dobře přijímána. Mnoho z vás mohlo dát průchod své originalitě. 

Excentričnost Vodnáře

Do 18. února prochází Slunce vzdušným znamením Vodnáře. Živel vzduch si s vaším živlem ohně dobře rozumí, a tak si toto období můžete náramně užít. Otevřete se novým lidem a navazujte nová přátelství, které mohou v budoucnu mít i pracovní charakter. Určitým lidem však možná budete muset odpustit, zvláště těm, se kterými máte určité karmické zatížení. Pokud něco takového nastane, moc se tím dlouho netrapte. Zaměřte svou pozornost na nově příchozí lidi, které mohou vstoupit do vašeho života. Projevte svou individualitu a nebojte se své myšlenky s autoritou učitele před druhými přednést. Když budete probouzet svého vnitřního učitele, budete blíž ke svému poslání. 

Mystické prožitky znamení Ryb

Slunce vstupuje do vodního znamení Ryb v neděli 18. února 2018. Tento vliv můžete cítit mnoha způsoby. Vy, co jsou otevření duchovním rovinám, můžete cítit požehnání a zázraky života. Vy, co raději smýšlíte racionálně, můžete být poměrně zmatení, protože život bude čím dál víc postrádat smysl. U mnoha z vás dochází k léčení otcovského principu, který probíhá naprosto samovolně. Vyhněte se přemíře drog a alkoholu. V mírném množství to je v pořádku, ale jestli pijete denně, vytváříte si velmi nezdravý návyk, kterého se v budoucnu nebude lehké zbavit. Jelikož jste se narodili ve znamení, které po celý život hledá pravé duchovní hodnoty, které byste mohli předávat, znamení Ryb vám může propůjčit silné mystické prožitky, které jsou pro něj cennější než nauka nebo výchovný systém. Zaměřte se tedy na své sny a hlubší prožitky, aby vaše víra byla autentická. 

Čemu se tedy věnovat?

Kombinace mayského období 1-Muluc (Voda) a znamení Vodnáře trvá do 14. února. Projevte svou originalitu a inspirujte druhé atypickým způsobem. Choďte do společnosti a podělte se s druhými se svými názory, abyste se mohli vzájemně inspirovat. Pokud jste učiteli nebo někoho školíte, nebojte se své poznání prezentovat novými způsoby. Využijte sociální sítě a technologie, které vám mohou výrazně pomoci. Ale především se zkuste zapojit do spolupráce s podobně smýšlejícími lidmi. 

Kombinace mayského období 1-Ik (Vítr) a znamení Ryb začíná 18. února. Trochu se uklidněte a praktikujte různé formy meditace, abyste se dostali do hlubších prožitků toho, čemu věříte. Zapište si v tomto období sny, protože mohou mít prorocký nádech. Věnujte se naslouchání svému srdci nebo se zaposlouchejte do rytmů šamanských bubnů a vydejte se na své oblíbené cesty. 

foto: Pexels.com

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...