fbpx

Většina lvů se může tento měsíc cítit trochu nejistě

Zveřejněno: 27. 1. 2018

Pokud jste se narodili v tomto zemském znamení, jste obdarováni velkým smyslem pro detail a realitu. Zřejmě budete ve svém oboru odborníky nebo specialisty. Do 18. února, kdy Slunce prochází vzdušným znamením Vodnáře, se většina z vás může cítit trochu nejistě, protože tento čas přeje všemu novému a překvapivému. Neberte se příliš vážně a zasmějte se i v situacích, které nemáte zrovna pod kontrolou.

Po celý následující rok se můžete těšit z velkých transformačních sil, které vám nabízí Pluto v Kozorohu, jež je k vašemu slunečnímu znamení v příznivém trigonu. Zvláště pro lidi, narozené v prvních dvou dekanech (23. srpen až 11. září) bude mnohem snazší svůj život měnit k lepšímu, protože mají silné období proměny už za sebou.

Zrozenci ve třetím dekanu budou muset projít zkouškou ohněm, aby dokázali efektivně využít transformačních sil Pluta. Navíc Neptun v Rybách, který je ke znamení Panny v opozici, může přinést do života iracionální vlivy, které vás mohou uvádět do stavů nejistoty a transcendence, což není vždy žádoucí, protože panny patří spíš k prakticky založeným lidem.

Inovace ve zdraví a práci

Do 18. února prochází Slunce vzdušným znamením Vodnáře, které uvádí vše nové do pohybu. To pro vás nemusí být nic, co byste s radostí vítali, protože se snažíte na všechno předem připravit. Nebojte se nových přístupů v práci i ve svém zdraví. Experimentujte s novými dietami a přístupy ke stravě. Dnes existuje mnoho detoxikačních programů, které mohou vaše tělo doslova obnovit.

Zkuste na měsíc jiný druh stravování, které je v souladu s vašimi morálními hodnotami. Dodržujte pitný režim a zkuste se pravidelně ráno omývat studenou vodou. V pracovních záležitostech se zase pokuste otevřít spolupráci a nemějte obavy, že druzí svou práci udělají špatně. Možná ji neprovedou tak precizně jako vy, ale můžete se tak zbavit zbytečné rutiny a otevřít se novým myšlenkám.

Buďte pružní

Slunce vstupuje do vodního znamení Ryb v neděli 18. února 2018. Toto vodní znamení je vůči vašemu v opozici, a tak vás čeká období, kdy budete muset zřejmě improvizovat, abyste si udrželi své dlouhodobé záměry. Možná narazíte na lidi, kteří vám přijdou úplně mimo, ale pamatujte, že nic se neděje náhodou. Život s vámi komunikuje rozmanitými způsoby, a občas si může propůjčit i kolegu, kterému naprosto důvěřujete.

Náhle se může chovat prapodivně nebo mít určité úlety, které se budou projevovat v nedodržování daných termínů, na které jste zvyklí. Neberte si tyto situace osobně. Naučte se více přizpůsobit měnícím se podmínkám a buďte jako voda. Reagujte na vznikající podmínky a možná v sobě objevíte schopnost intuitivně zvládat různé (nejen) pracovní výzvy. V každém případě budete muset zapojit svou intuici, kterou možná raději neupřednostňujete. V tomto čase se však vyplatí naslouchat pocitům, které k vám přicházejí.

Čemu se tedy věnovat?

Kombinace mayského období 1-Muluc (Voda) a znamení Vodnáře trvá do 14. února. Zkuste ve své pracovní činnosti více zapojit své kolegy a více se zaměřte na sociální sítě. Uvidíte, že toho ve spolupráci s ostatními zvládnete mnohem víc. Netrapte se lidmi, kteří jsou nespolehliví, ale mějte vždy někoho v záloze. Co se týká cvičení a stravy, vyzkoušejte něco nového a sledujte, co vám tělo říká. Možná si uvědomíte hlubší souvislosti mezi vaším zdravím a psychickými problémy.

Kombinace mayského období 1-Ik (Vítr) a znamení Ryb začíná 18. února. V tomto čase se zaměřte i na své intuitivní vnímání věcí, přestože dáváte raději přednost osvědčeným a předem definovaným postupům. Zapište si sny, které se vám v tomto období budou zdát. Mohou obsahovat informace, jež sice nebudou konkrétní, ale mohou vás připravit na určité situace, kterým budete muset ve svém zdraví či práci čelit.

foto: Pexels

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...