fbpx

Soustřeďte se na inovativní přístupy

Zveřejněno: 29. 1. 2018

Pokud jste se narodili v ohnivém znamení Berana, dostali jste do vínku mnoho energie, kterou potřebujete aktivně projevovat. Jste spontánní, radostní a velmi produktivní, zvláště tehdy, kdy se potřebují věci pořádně rozhýbat. Do 18. února, kdy Slunce prochází vzdušným znamením Vodnáře, se můžete lépe soustředit na své inovativní přístupy. Buďte však ochotni odpustit některým lidem, se kterými jste počítali ve svých plánech. Vy však můžete i přesto mnoho vykonat, protože si mnoho z vás umíte věci nebrat příliš osobně.

Berani, kteří se narodili v prvních dvou dekanech, což jsou lidé narození kolem 21. března až 10. dubna, v minulosti prošli obrovskými změnami, a tak mohou těžit ze zkušeností minulých. Lidé, narození ve třetím dekanu, což je kolem 10. dubna až 19. dubna, jsou stále pod vlivem transformačních vlivů transpersonálních planet Urana a Pluta, a tak jejich život může být velmi dobrodružný až dramatický.

Astrologie nám ukazuje mnohými nástroji, jak rozvíjet svůj vrozený potenciál, a tak nám může pomoci překonat období, které může být velmi dynamické, což nutně neznamená špatné nebo výjimečně dobré. Poslední skupina Beranů může prožívat život jako velmi intenzivní dobrodružství, které může být plné extáze i bolesti.

Přátelské znamení Vodnáře

Slunce prochází vzdušným, přátelským a vizionářským znamením Vodnáře, které přeje společné práci a inovativním přístupům téměř ve všech oblastech. Beranův živel oheň s přátelským živlem vzduchu tvoří harmonické síly a příležitosti, a tak se můžete opřít do svých osobních cílů s plnou parádou. Zapojte druhé do svých plánů a uvidíte, že takto zvládnete mnohem více než sami.

Samozřejmě to u některých lidí může dopadnout úplně opačně, a tak se připravte i druhým odpustit. Buďte však v pohybu a nebojte se pozitivních změn ve vašich vztazích. Možná zjistíte, že s některými lidmi nelze spolupracovat na stejných projektech, přestože je budete mít rádi.

Nebojte se chodit do společnosti a vytvářet nové kontakty. Vyhněte se komplikovaným lidem, ale nebuďte ani příliš arogantní. Mohli byste si vytvořit zbytečné nepřátele, kteří vám mohou později zkomplikovat cestu. Pokud se budete muset s někým rozloučit, udělejte to s úctou. Často mají lidé tendenci při konfliktech ty druhé hanit. Je to přirozené, ale zároveň zbytečné. Zaměřte se na sebe a své cíle, jak to umíte jenom vy, a najděte si správnou partu lidí, se kterými budete chtít svůj svět vylepšovat.

Empatické znamení Ryb

Slunce vstupuje do vodního znamení Ryb v neděli 18. února, a tak se probudí živel vody, který Beranův oheň dokáže utlumit, což není nic, co by bylo zrovna pro Berany zábavné. Máte šanci se naučit s lidmi komunikovat úplně na jiné úrovni. Nemusí to jít však snadno, protože vaší přirozeností je čin a ne dlouhé zahálení a vrtání se v hlubinách tajuplných pocitů. Lidé mohou být velmi citliví a mohou jednat iracionálně.

Trénujte větší trpělivost s pocity druhých, aniž byste se jimi nechali zahltit. Použijte svou enormní energii k vytvoření něčeho, co nebude sloužit jenom vám. Staňte se duchovním válečníkem nebo bojovnicí. Zastaňte se slabších tím, že pro ně něco uděláte něco konkrétního, protože čin, to je váš dar pro tento svět.

Čemu se tedy věnovat?

V čase Vodnáře se zaměřte na své přátele a buďte některým lidem schopni odpustit, protože mayské období 1-Muluc (Voda) může mezi lidmi vyvolat složité zápletky. Toto období bude trvat až do 14. února. Pak se mnoho nevyřčeného uvolní. Rozvíjejte nadále své projekty a buďte vynalézaví. Zapojujte druhé a využijte své přirozené vůdčí schopnosti.

Choďte do společnosti a pokud možno omezte kontakt s lidmi, kteří jednají nepřímo a příliš tajuplně. V druhé polovině února si uvědomte své ideály a probuďte v sobě sílu bezpodmínečné pomoci druhým. Netopte se však příliš dlouho ve svých emocích, protože to jednoduše není, pro většinu z vás, váš styl.

foto: Profimedia

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...