fbpx

Poslouchat oblíbenou hudbu, relaxovat a odpustit sobě sama

Zveřejněno: 29. 1. 2018

Pokud jste se narodili v tomto vodním znamení, jste obdarováni soucitem, empatií a někdy se až neuvěřitelně obětujete pro druhé. Disponujete schopností přijímat druhé bezpodmínečně, což z vás dělá výborné společníky, psychoterapeuty nebo léčitele. Do 18. února, kdy Slunce prochází vzdušný znamením Vodnáře, můžete své intuici lépe porozumět, ale především ji druhým interpretovat. Pomáhejte těm, co potřebují podporu ve složitých vztazích, ale nezapomínejte na sebe. 

Následující rok stejně jako ty předcházející, může být velmi intenzivní v mnoha směrech. Máte obrovskou příležitost se duchovně posunout o mnoho úrovní dál. To s sebou může přinést i dočasný zmatek, způsobený tím, že pod vlivem okolností budete muset přehodnotit představu o tom, kdo vlastně jste. Nezbude vám, než své já nově definovat, abyste se mohli ve svém životě cítit dobře. Neptun vám může posílit snění i intuici a Pluto v Kozorohu, které je v příznivém aspektu k vašemu slunečnímu znamení, vám dodává sílu sebe i okolnosti měnit tak, abyste se nakonec cítili ještě lépe. Nebojte se tedy důvěřovat svým vjemům, ale zároveň jednejte. Bez činů se nic v této hmotné rovině nezmění. 

Ideální společenství

Do 18. února prochází Slunce vzdušným znamením Vodnáře, které přeje všem skupinovým aktivitám a přátelství. Vyhněte se podivným sektám, kde musíte dodržovat nesmyslné závazky, ale rozhodně se nevyhýbejte těm, kdo mají podobné sny jako vy. Možná narazíte na někoho, kdo vás nepochopí, a tak mu odpusťte. Schopnost odpouštění máte ze všech znamení nejvíce rozvinutou, tak by s tím neměl být problém. Dávejte si však pozor na to, abyste se nenechali druhými zneužívat. Schopnost říkat „ne“ budete muset procvičovat celý život. Je to hlavně pro vaše osobní zdraví. Otevřte se novým kontaktům a buďte ve své profesi originální. Pokud pracujete s lidmi, zkuste se zajímat o nové psychologické přístupy, ze kterých můžete následně čerpat. Vyhněte se alkoholu a lidem, kteří smýšlejí negativně. Jste velmi ovlivnitelní, a tak si musíte dobře vybírat prostředí i lidi, se kterými trávíte svůj vzácný čas. 

Princip jednoty

Slunce vstupuje do vodního znamení Ryb v neděli 18. února 2018. V tento důležitý den je dobré být k sobě velmi vnímavý, protože ve vašem podvědomí se dějí významné změny, které se projeví celý následující rok. Udělejte si aspoň chvilku pro sebe, kdy si uvědomíte, jestli jste spokojení s tím, jak žijete. Naslouchejte šepotu svého srdce a uvědomte si, že jste se vším propojeni. Pusťte si oblíbenou píseň a nechte se těmito vibracemi léčit. Poděkujte životu, svému tělu a všem blízkým za jejich podporu. Oslavte svůj život, ale dávejte si pozor na různé závislosti. Může to být alkohol, workholismus, sex nebo jiné drogy. Vše používejte s citlivostí a upřímností k sobě. Pracujte se sny, protože k tomu máte enormní talent. Jestli si je nepamatujete, je to jenom proto, že se na to nezaměřujete. 

Čemu se tedy věnovat?

Kombinace mayského období 1-Muluc (Voda) a znamení Vodnáře trvá do 14. února. Buďte s lidmi, kteří mají podobné sny jako vy. Odpusťte těm, kteří vaši dobroty zneužívají, a sobě, že tomu nečinně přihlížíte. Experimentujte s novými psychologickými přístupy a snažte se rozvinout lucidní snění. 

Kombinace mayského období 1-Ik (Vítr) a znamení Ryb začíná 18. února. Zpívejte mantry, duchovní písně nebo si pusťte svou oblíbenou hudbu. Lehněte si na záda a postupně uvolněte všechny svaly ve svém těle. Nechte se unášet svou představivostí a možná se probudíte ve svém snu. Choďte na procházky a naslouchejte šepotům lesa. Vnímejte druhé a nadále je podporujte na jejich cestě. To, co děláte pro druhé, dělejte i pro sebe. 

 

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...