fbpx

Zveřejněno: 16. 12. 2017

Taťáně Gregor Brzobohaté bude 23. prosince třicet, Ondřeji Gregorovi Brzobohatému 2. února 2018 pětatřicet let. K narozeninám dali dohromady dárcovskou výzvu k projektu Doma bez obav nadace Krása pomoci.

„Před 10 lety jsem měla sen a vybrala jsem si pomoc seniorům jako své životní téma,“ říká Taťána Gregor Brzobohatá, která před devíti lety založila neziskovou organizaci Krása pomoci, jež usiluje o důstojný život seniorů v Česku.

„S každým rokem fungování nadace si uvědomuji, jak zásadní rozhodnutí to bylo. Vidím za sebou pozitivní změny, výsledky a spokojené tváře. Čím víc se vás k naší vizi přidává, tím větší zadostiučinění cítím. Lidé sdílejí naše příběhy, píší, že se chtějí stát dobrovolníky, podporují nás finančně. To všechno mi říká, že se nám naši vizi, tedy spokojené seniory, kteří žijí důstojně v domácím prostředí, podaří naplnit.“

vyzva1

Podpořte charitu, která je vám sympatická, vyzývají Taťána a Ondřej.

Staňte se ambasadory

Společně s manželem Taťána vyzývá zájemce, ať se stanou ambasadory změny a důstojnosti. „Slavíte narozeniny v prosinci jako já? Vždycky vás trápilo, že vaše dárky k narozeninám jsou vlastně vánoční? Pojďme z toho udělat výhodu. Založte si prosincovou výzvu a oslovte své známé. Dejte nám o vaší výzvě vědět, pak spočítáme, kolik jsme v prosinci společně získali. Díky našim narozeninám, ne Vánocům. Společný hashtag našim výzvám je #prosincovavyzva,” dodávají manželé.

Více informací o výzvě získáte ZDE.

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...