fbpx

Zveřejněno: 19. 9. 2017

Zajímá vás, jak ti na výši dosáhli svého úspěchu? Vzděláváte se? Jste typ člověka, který má rád pod kontrolou svůj život? Nechcete ztrácet čas? Nechte si poradit od těch nejlepších. Zapomeňte na neefektivní přednášky, kde se nic nedozvíte. Konference Ivo Tomana Nejlepší školící mozky sdružuje významné české a slovenské školitele a řečníky na jedno místo. Můžete si pak vybrat toho nejlepšího pro vás či vaši firmu. Pod značkou efektivity. 

Myslíte si, že kvalitní konference musí mít hodně řečníků? Také se domníváte, že je při takových událostech nutné, aby mluvilo mnoho lidí souběžně? Jenže to je omyl. Tak jako u jiných věcí i u konferencí nejde o kvantitu ale o kvalitu. Důležitější než počet řečníků je praktičnost přednášky, žádná teorie a obecné tlachání. Místo teoretiků je cennější vyslechnout si zkušenosti těch, kteří ve svém oboru opravdu něco dokázali.

Opravdu úspěšný odborník vás nezaplaví množstvím cizích slov. Vyčerpá vás naopak fakty, které podle něj vedou k úspěchu. Ten, kdo opravdu dosáhl vrcholu, ze sebe nechrlí množství cizích slov či abstraktní teorie, aby ukázal, jak je skvělý. To, že je opravdu top, poznáte z toho, že vám pomůže se zlepšit. Špičky ve svém oboru vědí, co je opravdu přínosné. Proč si tedy od nich nenechat poradit? 

mozek shutterstock 310562189

Konference Ivo Tomana Nejlepší školící mozky nabízí jen ty nejlepší z nejlepších. Chcete se dozvědět víc?

Kam za nejlepšími mozky?

Máte-li konferenci s 20 řečníky, nevyhnutelně tam najdete i balast. Při větším množství přednášek se objeví i nudné a nezajímavé lekce do počtu. Krátká pojednání (25 minut) nejdou do hloubky. Dlouhé zase unaví. Ideální je délka 45 minut. A pak 15 minut přestávka. Velmi důležité je také přesné dodržování času. Lidem vadí přetahování i časové skluzy, kdy zpoždění nabírá i desítky minut. I oběd většinou znamená velké čekání a zdržení. Jde o minimálně hodinovou pauzu, která je nevyužita. Přitom se jídlo dá vyřešit švédskými stoly každou hodinu v 15minutové přestávce. Zdržení pak není žádné, ušetříte hodinu a najíte se pětkrát. 

A nyní přijde to nejzajímavější. Konečně můžete i vy přesně takovou konferenci zažít. Nejlepší školící mozky Ivo Tomana nabídnou šest špičkových školitelů, řečníků a motivátorů, kteří se s vámi podělí o svá tajemství úspěchu. Každý z nich si připravil téma, které vás posune dál. Těšit se můžete na samotného Ivo Tomana (školitele a autora 13 knih), Petera Vajdíka (česko-slovenskou „trenérskou elitu“ v oblasti „soft skills“ technik), Pavla Vosobu (skvěle kombinuje manažerské, poradenské a životní zkušeností světových osobností), Františka Hroníka (je jednou z největších osobností v oblasti psychologie práce v České republice i na Slovensku a byl dvakrát finalistou v soutěži Manažer roku),  Pavla Faru (dlouhá léta řídil obchodní týmy pojišťováků a finančních poradců. Jeho on-line kurzy prošly desítky tisíc účastníků) a také na Andyho Winsona (jednoho z nejznámějších slovenských koučů).

Konference Nejlepší školící mozky se koná 11. 10. 2017 v Grandior Hotel Prague (Bývalé kongresové centrum U Hájků). Přesná adresa je Na Poříčí 42, 110 00 Praha 1. Cena vstupenky je nyní 4 990 Kč včetně DPH. Ale Vy ji můžete mít levněji. Protože jste čtenáři Fowee.cz, dáme vám slevu 1 000 Kč na každý tiket, pokud uvedete kód flowee. Vaše cena pak bude 3 990 Kč. Pozor, tyto ceny platí jen do 30. 10. 2017. Pak se o 1000 Kč zvyšují. Nehrajeme si na VIP s předraženými vstupenkami pro první dvě řady. Můžete se proto všichni osobně setkat s přednášejícími.

Chcete poznat šokující fakta o tom, co dělají ti nejúspěšnější jinak? Najděte své nespravedlivé výhody a utečte konkurenci. Navštivte konferenci, která u nás nemá obdoby. Přihlaste se na www.NejlepsiMozky.cz.

foto: Shutterstock, zdroj: Nejlepší školící mozky

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...