fbpx

Zveřejněno: 20. 12. 2017

Pokud je vaše manželka, přítelkyně nebo známá ovlivněna tímto ohnivým znamením (Slunce, Luna nebo ascendent), dozvíte se, proč vše dělá s takovou lehkostí a úsměvem na tváři. Jestli toužíte po dobrodružství, není lepší volba. Na této cestě zažijete i mnoho radosti, štěstí a milosti. Máte-li rádi rychlost v podobě rozmanitých exotických zkušeností, držte se jí za ruku, ale v druhé mějte cestovní kufr. Budete ho potřebovat.

Žena ve Střelci má v sobě velkou jiskru, která je často viditelná hned na první pohled. Občas se může i rozohnit, zvláště tehdy, když se věci kolem protahují a výsledky nejsou vidět. Tato žena totiž potřebuje vidět cíle, na které míří, a často je trefuje s božskou lehkostí.

Moc dobře ví, že kdyby tětivu držela příliš dlouho, ztratí sílu vystihnout ten správný okamžik. Dosahuje svých cílů velkou rychlostí a její tempo může být pro druhé vyčerpávající. Nikdo jiný nemá v sobě tolik lehkosti a štěstí jako právě tato žena. I v nejdrsnějších zkouškách jejího života velmi rychle vyvázne z područí tak obávaného podsvětí. Má štěstí přímo od milostivých bohů, které ji bude chránit i v těch nejtemnějších oblastech vesmíru.

shutterstock 166193831

Vždycky pozitivně naladěná a se smyslem pro dobrodružství – to je žena ve znamení Střelce.

Šťastné cesty a pozitivní myšlení

Tyto ženy by měly mít nějaké propojení se zahraničím, protože jejich znamení tímto kontaktem zesílí svou účinnost a přinese větší příležitosti. Často se zamilovávají do cizinců, protože je osud k tomu vede. Je velmi časté, že žijí v dospělosti daleko od původního rodiště. Ale i tady samozřejmě platí výjimky, které jsou způsobeny zastoupením archetypu Raka, jenž je silně spojen s domovem a minulostí.

Jejich myšlenky jsou vražedně pozitivní a jejich pozitivní myšlení v tomto případě může mít hluboký smysl. Tyto ženy dokážou nadchnout a dát naději těm nejbezradnějším případům. Jediná nevýhoda je jejich netrpělivost. Samy jsou obdařeny štěstím, a tak nemají trpělivost s lidmi, kteří se donekonečna litují. Nezapomeňte, že oheň je elementem inspirace a tvořivosti. Na dlouhé nicnedělání a ponory v pochmurných emocionálních světech tyto ženy nemají čas. Jsou tady od toho, aby druhé učily jasnosti, přímosti i veselému humoru, plnému přirozené moudrosti.

Její citový život

Je to velmi energická, spontánní bytost, hledající pozitivní zkušenosti a moudrost světla. Oheň zrychluje prožívání, a tak nebude mít tolik trpělivosti s muži, kteří ji budou chtít brzdit. Naopak potřebuje popohánět v aktivitách, kde může dát najevo svůj nadhled, moudrost a spontánnost. Na začátku života může tato žena žít velmi nezávazně, protože se jí vyskytují všelijaké možnosti, které potřebuje na sobě prožít.

Měla by se naučit trpělivosti s vývojem druhých lidí, aniž by se sama nechala okolím omezovat. Miluje dobrodružství a duchovnost v jejím prožitkovém podání. Víra je pro ni velmi důležitá a během života se může výrazně měnit. Hledá zákony života, a tak se může stát právničkou nebo duchovní učitelkou.

Co jí udělá radost?

Miluje cesty, a tak ji můžete dát k Vánocům cestu na Bali nebo vstupenku na zajímavou duchovní přednášku či lépe seminář, kde bude moci i něco zažít. Když budete vzdělaný, ale zároveň budete mít smysl pro dobrodružství, bude to pro ni silně přitažlivá kombinace.

Miluje překvapení, a tak se o to alespoň pokoušejte. Bude to těžké, protože toho má již hodně za sebou. Zjistěte, k jaké kultuře inklinuje, protože by bylo podezřelé, kdyby ji žádná cizí země nepřitahovala. Když bude mít tendenci vás něco naučit, staňte se jedním velikým uchem a buďte tím nejzvědavějším žákem, kterého kdy poznala. Potěší ji to a zvedne jí to sebevědomí, které už tak bude veliké. Ale element ohně potřebuje živit uznáním, a tak jím nešetřete.

shutterstock 662645395

Litujte se a pijte na žal, tak ženu ve Střelci spolehlivě odradíte.

Jak ji odradit?

Koukejte často na televizi, pijte každý den pět piv a buďte znudění životem. Jakmile si všimne, že jste bez cíle a smyslu, začne o vás rychle ztrácet zájem. Pokud budete velmi hlasitě a nejlépe před veřejností zesměšňovat její duchovní názory, buďte si jisti, že budete brzo sami.

Nedovolte jí snít o dalekých cestách a zpochybňujte vše, co se týká pozitivního náhledu na život. Snažte se ji kontrolovat a vyžadujte poslušnost. To všechno velmi rychle zapůsobí a najednou zjistíte nejen to, že není doma, ale že možná právě odjela na 20 let do Peru, aby se seznámila s mladým moudrým šamanem, o kterém vždycky snila.

Kde se může uplatnit?

Tato žena se uplatní téměř všude, kde bude moct být v pohybu a něčím druhé inspirovat. Je to rozená učitelka, lektorka nebo inspirátorka. Mohla by přednášet o exotické spiritualitě, se kterou se minulý rok setkala na své dovolené. Bude ji zajímat právo, které se zabývá zákony našeho běžného života.

Nebo ji budou zajímat duchovní zákony, které se bude snažit nejen žít, ale vést druhé, aby je také žili. Rovněž se může uplatnit v cestovních kancelářích, zejména kvůli dobré karmě se zahraničím. Cesty ovšem nemusí být jen vnější, ale i vnitřní. Vyšší typy Střelců seznamují druhé s různými druhy meditací, na které při svých vnitřních cestách přišly.

Její poselství

Její poselství je přinést světlo do temnot a vyzdvihnout pozitivní stránky života. Každá Střelkyně je trochu učitelka, která používá raději pozitivní moudrost než řád a prudernost. Proto bývá ve společnosti velmi vážená a především oblíbená.

Její moudrost se týká směřování pozornosti k záležitostem, které chcete opravdu žít. Je si moc dobře vědoma, že když bude živit pozitivní mysl, kterou zároveň bude uskutečňovat, tak se život rázem promění ve snový let štěstí a milosti. Vládne jí planeta Jupiter a ona nás může naučit, jak s touto planetou „velkého štěstí“ spolupracovat a utvářet náš život.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...