fbpx

Zveřejněno: 15. 10. 2017

Pokud je vaše manželka, přítelkyně nebo známá ovlivněna tímto vzdušným znamením (Slunce, Luna nebo ascendent), dozvíte se, proč je občas tak nerozhodná. Její úkol zde není lehký, protože jejím hlavním poselstvím je uvést život do harmonie s ostatními lidmi. Partnerské vztahy jsou cesta, kterou musí projít, a tak jí osud nachystá spoustu spletitých situací, které se bude muset naučit řešit.

Má přirozené kouzlo osobnosti, které působí jako čerstvý vánek, jenž dokáže uklidnit rozbouřenou atmosféru konfliktů druhých. Má smysl pro krásu, který se projevuje téměř ve všech aspektech jejího života. Na druhé působí harmonicky, a tak bude vyhledávanou společnicí i přítelkyní mnoha lidí.

Její smysl pro spravedlnost ji povede do usmiřování konfliktů, což není nic, co by ji zrovna těšilo. Byla by ale nejraději, kdyby žádné spory neexistovaly a ona nemusela nic závažného řešit. Partnerské vztahy budou klíčem k její opravdové spokojenosti, a proto do této oblasti bude vkládat mnoho energie.

shutterstock 515615713

Ženám ve znamení vah velmi záleží na kvalitě partnerského vztahu.

Ach, to rozhodování

Rozhodování je to, čemu by se měla rychle naučit, protože jinak se může stát, že se z osudů druhých lidí dočista zblázní. Není to však jednoduchý úkol. Přemýšlí někdy až příliš za druhé lidi a zároveň je nechce příliš omezovat svými názory. Sama nemá ráda tlak, a tak si dává pozor, aby druhé netlačila do podobné situace. Moc dobře ví, že násilí a tlak může přinést jen krátkodobé vítězství, které nakonec nikam nevede. A tak přemýšlí. Často z toho nemůže spát, protože její potřeby nejsou to jediné, co řeší. Hledá vytouženou rovnováhu mezi potřebami svými a druhých.

Její nerozhodnost má kořeny v ušlechtilé vlastnosti nemyslet jen na sebe. Nejraději by byla, kdyby byla spokojená nejen ona, ale i její partner nebo bezprostřední okolí. Může se snadno ztratit v myslích druhých, což ji může vést k paralýze a ona bude působit, že je jí všechno jedno. Rozhodnutí může nechávat na druhých, a tak hrozí, že ji ostatní svedou z její jedinečné cesty, což zákonitě povede ke smutku a jisté bezradnosti.

Její citový život

Spokojenost ženy ve znamení Vah bude velmi závislá na kvalitě jejího partnerského vztahu. Je to její životní cesta, kterou pak může inspirovat vnější svět. Pokud bude žít v násilném, neharmonickém prostředí, bude zaručeně trpět. Nesnese nespravedlnost a to ji činí velmi příjemným člověkem. Má smysl pro rovnováhu, ale zároveň citlivě vnímá její nedostatek. Budete-li jí chtít udělat radost, pozvěte ji do galerie nebo na koncert. Rovněž uvítá společnost přátel, kde se cítí v bezpečí a může sdílet své utopické ideály o světovém míru.

Má rozvinutý smysl pro krásu, která se projevuje velkým estetickým citem. Krása léčí její duši, a tak není náhodou, že jí astrologové přiřadili vládu planety Venuše, která je úzce spojena s bohyní Afrodité. Lidé ji budou vyhledávat a svěřovat se se svými úskalími v partnerských vztazích, protože podvědomě cítí, že je na tuto oblast odbornicí. Sama však vztahy trpí, protože její nároky na harmonii jsou vysoké. Může se snadno zklamat a zjistit, že ostatní nejsou tak romanticky založení. Její citový život je tedy závislý na kvalitě jejích vztahů, podle kterých bude vnímat sama sebe.

shutterstock 289044434

Mohou se uplatnit jako psycholožky, manželské poradkyně nebo pracovat v některých jiných sociálních oborech.

Co jí udělá radost?

Kupte jí obraz od jejího oblíbeného umělce nebo ji pozvěte na romantickou večeři při svíčkách. Pokud jste jejím partnerem, snažte se působit elegantně, aspoň z 20 % jejího přirozeného umu. Buďte společenští a iniciativní, co se týká jejích potřeb. Ona sama může dávat přednost vašim nápadům, protože jí velmi záleží na tom, abyste byl spokojený. Vaše pohoda je totiž z velké části i její pohoda. Vaše dlouhodobé sobecké vnímání světa ji však časem odradí. Na to si musíte dát pozor. Vezměte ji do společnosti, kde nevládnou spory, ale spíše ideály a umělecké vyžití. To dozajista ocení.

Jak ji odradit?

Pokud se do vás neprávem naváží žena se silným vlivem znamení Vah ve svém horoskopu, můžete zvolit mnoho jednoduchých metod, jak ji nechat jít. Tato situace je však velmi nepravděpodobná, protože tito lidé se většinou do nikoho nenaváží. A tak, ať je důvod jakýkoliv, začněte například mluvit sprostě a pomlouvejte její přátele. Když uděláte hysterickou scénu, kdy ji budete sprostě nadávat, můžete si být jistí, že brzy nebudete součástí jejího života.

shutterstock 617689958

Hlavním poselstvím vah je uvést život do harmonie.

Kde se může uplatnit?

Díky svým spletitým zkušenostem ve vztazích, které ji mají naučit mistrovství v tomto oboru, se může uplatnit jako manželská poradkyně, psycholožka nebo v dalších sociálních oborech. Živel vzduchu ji bude vést do mnoha sociálních kontaktů, a tak se naučí velmi dobře diplomaticky jednat s mnoha různými typy lidí. Mohla by se uplatnit v obchodních jednáních, kde využije svůj šarm, takt a smysl pro správné hranice. Její přemýšlivost a hledání spravedlnosti ji může vést k profesi soudce či mediátora.

Její touha po kráse ji zase může zavést do uměleckých kruhů, kde se bude moci tvořivě vyjadřovat. Mohla by být umělkyní, herečkou nebo grafičkou. Všude, kde se pracuje s estetikou, se bude tato žena cítit jako ryba ve vodě.

Její poselství

Tato žena má přinést na zem krásu a harmonii. Hlavním tématem jsou mezilidské vztahy, zejména ty partnerské. Díky této ženě se naučíte hlouběji chápat spletité výzvy partnerského vztahu, a pokud máte kolem sebe ženu narozenou v tomto znamení, můžete se o vztazích hodně dozvědět. Její diplomatické a vrozené psychologické schopnosti povedou ke zvýšení kvality vztahů v jejím bezprostředním okolí. Díky ní si můžeme uvědomit, jak důležitý je pro každého harmonický partnerský vztah. Učí nás o zákonu rovnováhy ve vztazích, stejně jako o volbě, která musí být učiněna.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...