fbpx

Váhali jste doposud s nákupem dražšího jezdeckého oblečení? Equestrians zahájil výprodeje luxusních jezdeckých oděvů prestižních značek

Zveřejněno: 24. 1. 2019

Láska ke koním, to je doslova životní styl. Patří k němu víc než jen ježdění. Je to i jezdecká móda, která nám umožňuje při ježdění dobře vypadat, cítit se pohodlně a navíc zvyšovat své výkony. Hledáte-li skutečně to nejlepší pro ježdění, nabídne vám to specializovaný obchod a současně e-shop Equestrians. V sortimentu najdete vše pro jezdce i pro koně.

Firmu lze přirovnat k iPhone X mezi telefony nebo k Rolls Royce mezi auty. Značky v sortimentu jsou skutečně těmi nejprestižnějšími a všemu dává korunu perfektní zákaznický servis, na kterém si v Equestrians zakládají. Vyplatí se sledovat i občasné slevové akce. Právě nyní probíhá jedna z nich. A možná vás právě ona motivuje k tomu, abyste začali i vy jezdit v tom nejlepším vybavení.

Akce trvá do 27. ledna

Nyní máte možnost se slevou až 25 % nakoupit oblečení prestižních značek pro jezdce Cavalleria Toscana, Samshield a Ariat. Se slevou dokonce 35 % pak e-shop prodává značky Pikeur, Equiline, Spooks, Busse a Horze. Snížení cen se vztahuje na sortiment nezlevněného oblečení (ne na perka nebo boty). Akce probíhá do 27. ledna 2019.

Ježdění v teplácích nebo v leginách si nikdy neužijete tak jako ve stylových rajtkách.

Až do 27. ledna trvá i další akce. Možnost nákupu 1+1 zdarma, přičemž jako zákazník zdarma získáte levnější zboží z nakupované dvojice. Akce platí pouze na zboží, jež má e-shop skladem.

Proč investovat do luxusu

K jízdě na koni patří neodmyslitelně jezdecký styl. Ježdění v teplácích nebo v leginách si nikdy neužijete tak jako ve stylových rajtkách. Řešením však nejsou ani levné rajtky. Ty kvalitní vydrží, i když jsou při ježdění namáhány. Navíc jsou z funkčních materiálů a pomohou vám cítit se pohodlně, příjemně, a dokonce zvýšit váš výkon. Mají funkční střih i materiál. Obvykle jsou antibakteriální, vyrobeny z bi-elastického materiálu. A například kvalitní rajtky Cavalleria Toscana nabízí i UV ochranu.

Cavalleria Toscana nabízí trička z prodyšných rychleschnoucích materiálů.

Tato prestižní italská značka, která se specializuje právě na jezdecké oděvy, vyrábí z funkčních materiálů i další části outfitu pro jezdce. Laik bude nejspíš předpokládat, že se při jízdě na koni ani nezapotí a že je to takový, pokud jde o jezdce, líný sport. Ale opak je pravdou.

jezkyne 1126664774

Pokud chcete dát svému ježdění skutečně styl a postoupit na další level, vyberte si profesionální oblečení ze sortimentu Equestrians


Proto by každý, kdo to s tímto sportem myslí vážně, měl investovat i do kvalitního jezdeckého trička nebo košile. Cavalleria Toscana nabízí trička z prodyšných rychleschnoucích materiálů. Podobně jako rajtky jsou i ony bi-elastické, antibakteriální a poskytují rovněž ochranu před UV zářením.

Samshield od hlavy až k patě

Francouzská značka jezdeckých oděvů Samshield vnáší do ježdění pravou francouzskou noblesu. Stačí se podívat třeba na jedny z rajtek prodávané pod jménem Adele. Tyto luxusní dámské rajtky zdobí úchvatná aplikace ze Swarovski krystalů na levé straně kalhot. Rajtkám nechybí grip na kolenou a pohodlí zajišťuje i vysoce kompresní materiál, který ochrání vaše holeně.

Žádná hodina života není ztracena, pokud ji strávíte v sedle.

Určitě se vám zalíbí i jezdecká trička této značky. Třeba závodní tričko Samshield Sixtine2 má nádherné drobné puntíky a rovněž ho zdobí aplikace ze Swarovski krystalů.

Equestrians: Nejlepší pro jezdce i pro koně

Firma prodává celou řadu velice kvalitních značek. Součástí zákaznického servisu je i fundované poradenství. Odborný tým z Equestrians dělá vše proto, abyste se i vy stali fanoušky motta Sira Winstona Churchila: „Žádná hodina života není ztracena, pokud ji strávíte v sedle.“ Pokud chcete dát svému ježdění skutečně styl a postoupit na další level, vyberte si profesionální oblečení ze sortimentu Equestrians. Nyní je koupíte se slevou jak v kamenné prodejně v Praze 5 – Radotíně, tak v e-shopu.

Související…

Kde si doktor neví rady, tam ještě pořád může pomoct kůň
Milada Kadeřábková

Další zajímavostí, se kterou Equestrians vstoupila do nového roku, je  vlastnictví značky Dance&Jump. Značku, prodejnu i e-shop společnost odkoupila od původní majitelky, jezdkyně a české reprezentantky Barbory Tomanové. Ta bude samozřejmě i nadále s Equestrians spolupracovat. Určitě se při nákupu podívejte i na tento sortiment.

foto: Shutterstock, zdroj: Equestrians

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...