fbpx

Sobota může rozhodnout o tom, s kým se budete chtít vídat a s kým ne

Zveřejněno: 30. 3. 2018

Letošní Bílá sobota je spojená s úplňkem ve Vahách. Tento den může sehrát velmi důležitou roli v mnoha důležitých vztazích, zejména těch partnerských. Buďte trpěliví a zásadní rozhodnutí raději o tři dny odložte. Nechte je až na dobu po Velikonocích.

Přesný úplněk nastává v sobotu ve 14:38 odpoledne. Pokud se vám v sobotu ráno budou zdát sny, určitě si je zapište, protože v sobě mohou nést cenné informace o důležitých lidech ve vašem životě. Během soboty se snažte naslouchat druhé straně, nenechte se unést divokými emocemi nebo smutkem. Možná si uvědomíte své vlastní potřeby, což může být v budoucnu pro vaše vztahy požehnáním, přestože se to tak ze začátku nemusí jevit. Pokud jste sami, možná zjistíte, že přes veškerou svobodu vám něco chybí, a budete to chtít změnit.

Související…

Mayský astrolog říká: přichází tři týdny zmatků
Robert Policar

Váhy vládnou všem klíčovým vztahům ve vašem životě. Proto tento den v sobě může skrývat nejedno důležité uvědomění o tom, s kým se budete chtít v budoucnosti vídat a s kým své vztahy zřejmě omezíte. Ve všech vztazích je důležitý princip rovnováhy, který určuje jejich kvalitu a trvanlivost. Pokud mnoho dáváte a nic se vám z druhé strany nevrací, je jen otázkou času, kdy vztah pomalu odumře. To samozřejmě platí i na druhou stranu. Zeptejte se sami sebe. Žiji se svými bližními v rovnováze? Pokud ne, co pro to mohu udělat?

Buďte asertivní, ale neobviňujte

Mluvte o svých citových potřebách upřímně, jasně a zřetelně. Nebojte se, že vás druzí opustí za to, že jim řeknete něco, co nechtějí slyšet. Je velmi důležité, aby vás druzí viděli ve správném světle, abyste se mohli uvolnit ve svém pravém já a to samé dovolili i druhým. Mluvte o svých záležitostech v první osobě a neukazujte na druhé prstem ani je z ničeho neobviňujte.

Hodně pijte a dobře se starejte o své ledviny, jejichž stav může ukazovat na kvalitu vašich vztahů.

Jelikož může být ve vzduchu hodně napětí, dovolte si vyjádřit všechny emoce, které k vám patří, aniž byste z druhého vytvořili odpadkový koš na své vlastní problémy. Dovolte i druhé straně projevit se v plném světle, aniž byste něco odsuzovali, posuzovali nebo druhého poučovali. Dobrá výměna názorů může příjemně provětrat vzduch a opět prohloubit vzájemnou blízkost. Když bude chvilka, využijte i sílu humoru k odlehčení situace. Pokud se tento den budete cítit se svým partnerem a nejbližšími skvěle, něco se jednoduše povedlo a vy si můžete sami sobě pogratulovat.

Neskákejte do řeči, naslouchejte

Jelikož jsme stále v období retrográdního Merkura, tak komunikace nemusí být vždy srozumitelná a jasná. Lidé mají celkově špatné načasování v řeči a velmi těžko vystihují slovy své niterné pocity. Nevytvářejte si proto domněnky a naslouchejte svým blízkým s co největší ostražitostí. Když něčemu nebudete rozumět, ihned se zeptejte. Správná komunikace je složité umění, které může mnoho vyřešit. Nesprávná komunikace může být cestou do pekel, a to navíc zbytečně. Buďte tedy pozorní, klidní a všemu otevření.

Karmické vztahy

Některé vztahy mohou gradovat, protože jejich intenzita může být nesmírně silná a situace nadmíru komplikovaná. Mnoho trojúhelníkových vztahů se rozpadne, nebo se přeskupí podle vzájemných potřeb jednotlivců.

Někteří lidé si uvědomí, že jim některý vztah spíš ubírá energii, než dává, a tak s ním raději skoncují. Přesto všechno to může být obtížné. Tyto vztahy v sobě nosí mnoho nevyřčené viny, která brání jasnému řešení věcí. Pokud je to váš případ, požádejte o odpuštění a dovolte si být rozhodní.

Mayský kalendář a znamení Smrti

Tento den také přeje všem novým začátkům a ukončení toho starého. Úplněk ve znamení Vah napovídá, že se to bude týkat především všech důležitých vztahů. Nebojte se ukončit destruktivní vztahy, které vám jen ubírají sebevědomí nebo je jejich přidaná hodnota příliš malá oproti tomu, kolik energie jejich udržení vyžaduje. Je dobré si rovněž uvědomit, že se nemusíte s někým nutně rozcházet, abyste zlepšili kvalitu těchto vztahů. Jednoduše si dovolte být sami sebou a nechte na druhých, jestli s vámi vydrží. Pokud ne, vesmír je brzy určitě nahradí jinými lidmi, kteří se k vám budou hodit víc. Dejte do svých vztahů to nejlepší a zároveň buďte věrní sami sobě.

Související…

Mayský astrolog říká: přichází tři týdny zmatků
Robert Policar

Tento den si můžete více uvědomit své opravdové potřeby a možná uvidíte i druhé v jiném světle. Vaše vztahy se mohou výrazně prohloubit a začít novou, lepší etapu na vaší společné cestě. Dávejte si pozor na impulsivnost, obviňování a neschopnost druhým naslouchat. Hodně pijte a dobře se starejte o své ledviny, jejichž stav může ukazovat na kvalitu vašich vztahů. Nebojte se mluvit i o choulostivých tématech, která jsou pro vás důležitá. Buďte upřímní, asertivní i schopni přijímat druhé přesně takové, jací jsou. Včetně vás samých.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...