fbpx

Redaktorka Flowee prošla první pražský nevěstinec s figurínami a seznámila se s Rebeccou. Co až začne Rebecca myslet a mluvit?

Zveřejněno: 30. 6. 2019

Minulý týden jsem si do pražského robonevěstince Naughty Harbor vyrazila osahat umělou pannu. Zajímalo mě, co je tahle holka zač, jaké to bude, když zavřu oči... A jestli už tohle celý není tak trochu moc, trochu málo nebo úplně mimo.

Bylo pondělí osm večer, když jsem dorazila k jednomu z domů v zastrčené, ale poměrně vytížené uličce v centru Prahy. Zavolala jsem na smluvené číslo, dům ani zvonek totiž neprozrazovaly vůbec nic o tom, že právě za těmito dveřmi by se mělo souložit s umělými pannami. Ve dveřích nevěstince, který je vlastně úplně normálním bytem, už na mě čekal jeden z manažerů.

Drobná zrzka v sexy prádle si rukama cudně zakrývala klín. 

Pokud byste stejně jako já čekali červená světla, vybavený minibar a intimní atmosféru, tak byste nejspíš byli trochu zklamaní. Minimalistické vybavení a jediný pokoj, ve kterém se "holky" střídají. V nevěstinci (bez ohledu na robotky) jsem poprvé, ale přijdu si spíš jako na hotelu. Až na ty zvukotěsné dveře. Nervózní nejsem. Jako malá jsem si přece hrála s barbienama, že jo. Personál mě diskrétně odvedl do pokoje, kde uprostřed manželské postele ležela Rebecca. Drobná zrzka v sexy prádle, která si rukama cudně zakrývala klín. 

Sexuální revoluce

Trh se sexuálními pomůckami pro muže stojí na prahu technologické revoluce. A jak to tak při revolucích bývá, málokdo si uvědomuje, čemu přesně čelíme a co s sebou taková revoluce do budoucna přinese. Umělá inteligence pravděpodobně brzy dostane realisticky zpracované ženské tělo a tahle přitažlivá kombinace bude sloužit k sexuálnímu uspokojování mužů. Nemluvíme zde o daleké budoucnosti. Už teď zaplavují veřejné domy realistické panny a, jak v Naughty Harbor vidno, ani Česko nezůstává pozadu.

Kůže těchto panen je už teď hladší a na dotek příjemnější než kůže živé ženy.

„Zpočátku vám to bude připadat divné, ale za chvíli si zvyknete,“ říká jeden z manažerů podniku. A měl pravdu. Asi po deseti minutách už jsem Rebeccu bez ostychu hladila a prozkoumávala. Jaké překvapení bylo, když jsem zjistila, že kůže těchto panen je už teď hladší a na dotek příjemnější než kůže živé ženy.

klara bordel

Proti selfíčku Rebecca nic nenamítala


Rebecca mlčí, Rebecca nesoudí a nikdy neřekne ne. Rebecca měří 157 centimetrů, váží necelých 30 kilo a hodina s ní vás vyjde na 1900 korun. Nemá žádné touhy a podle všeho ani potřeby, odevzdaně leží v tichém pokoji uprostřed rušné Prahy připravena uspokojit vás a vaše nejdivočejší sexuální touhy. I ty, které byste se před reálnou ženou v životě neodvážili vyslovit nahlas. Podle majitelů si právě tady klient bez ostychu dovolí daleko víc a prožije reálně to, co doopravdy chce.

Tip: Pokud se vám Rebecca líbí a chcete si ji užít i doma, podívejte se na nabídku realistických silikonových pannen. Čeká na vás Carmen, Kitty nebo Bianca.

Jenom na sex?

Zatím jde jen o jakousi sofistikovanější sexuální pomůcku, která má do ztělesnění ideálu ženské krásy daleko. Ale co se stane, až ho dosáhne? Bude sex s realistickými pannami vnímán jako nevěra? A co pak styk se sexrobotkami? Vymění muži v dohledné době sexuální společnice za tyhle dokonalé realistické sexuální panny? A jak to zahýbá naší psychikou, sexualitou a našimi vztahy? 

Jaké to bude, až do Rebeccy nainstalují umělou inteligenci a ona si se mnou bude schopna povídat na jakékoli téma?

Když tady tak vedle Rebeccy sedím a dotýkám se jí, začínám pociťovat zvláštní blízkost. Po 30 minutách válení se s ní v posteli ji spíš než jako umělou pannu začínám vnímat jako blízkou, trochu pasivní a ne moc upovídanou kámošku. Jaké to bude, až do Rebeccy nainstalují umělou inteligenci a ona si se mnou bude schopna povídat na jakékoli téma, vtipkovat, filozofovat a stimulovat můj vlastní myšlenkový proces způsobem, o kterém se mi ani nesnilo?  

Konec prostitutek?

Vůbec první evropský bordel s realistickými sexuálními pannami otevřeli v Barceloně. Vedle sebe tam pracují tyhle realistické panny a skutečné prostitutky. Klienti pak zaplatí stejnou cenu za živou i umělou. Při volbě společnice tak peníze nehrají rozhodující roli. Mají se "živé" prostitutky tedy bát o práci?

barcelona bordel

Neživý personál nevěstince v Barceloně


Jedna z místních pracovnic se nechala slyšet, že tyhle panny za konkurenci určitě nepovažuje. „Každá z nás je tady pro jiný druh klientů. Za námi často chodí klienti, kteří spíš než sex hledají někoho, s kým by si mohli promluvit.“ A to je právě to, co profesionálky i amatérky v nejstarším povolání zachraňuje. Umělé holky zatím reagovat neumějí.

Nestyď se

Pro jakou klientelu je tedy tento druh společnic primárně určen? „Rebecca a naše další dvě panny můžou být nadějí na zdravý sexuální život pro lidi, kteří jsou třeba stydlivější a reálnou ženu by se v životě neodvážili oslovit. To si ani nedokážete představit, kolik lidí je asociálních, a kvůli sexuální frustraci propadají hlubokým depresím. Myslím, že právě těmto lidem můžeme hodně pomoct,“ říká jeden z provozovatelů Naughty Harbor. Jenže nesnažíme se tak vyléčit otevřenou zlomeninu tím, že na ni nalepíme náplast?

Každý klient projde krátkou instruktáží o tom, jak se k panně chovat. Víc než o etické a morální důvody tady však jde o důvody finanční a ryze praktické.

Na světě už existují vzdychající realistické panny, do budoucna pak prý bude přibývat těch s vibrující vagínou, vnitřním vyhříváním, sebelubrikací... A bodem G, jehož stimulací může dojít k jednomu nebo nekonečně mnoha orgasmům. To už začíná znít ve srovnání s krásnou reálnou ženou natolik nadstandardně, že se to pravděpodobně stane zajímavým i pro ty méně stydlivé. V Naughty Harbor plánují panny se zabudovaným sound systémem, který bude reagovat na dotyky na určitých místech. Robotky tak budou různě vzdychat a zadýchávat se.

realisticka panna 4

Před použitím Rebeccy je uživatel vždy poučen, aby nedošlo k poškození


Jeden z provozovatelů se mě snažil uklidnit, že jednou ze zakázaných věcí jsou jakékoli drsnější praktiky a že každý klient projde krátkou instruktáží o tom, jak se k panně chovat. Víc než o etické a morální důvody tady však jde o důvody finanční a ryze praktické. Prostě aby klient pannu úplně nerozbil.

Ne sexrobotům

Zatímco v americkém Houstonu se snaha o otevření podniku s realistickými pannami setkala s vlnou nevole, Praha mlčí. „Otevření podniku, jako je tento, podporuje uspokojování zvrácených tužeb, do budoucna to pak povede ke zmatení a zničení zdravých sexuálních návyků mladší generace,“ prohlásil pastor Houstonu Richard Vega. Proti rozjetí tohoto druhu byznysu se v Houstonu jako první ozvala křesťanská skupina Elijah Rising, která už několik let intenzivně bojuje proti prostituci a obchodu s lidským masem.

Kampaň proti sexrobotům, kteří vypadají jako lidé, za kterou stojí profesorka Kathleen Richardsonová, se snaží upozornit na to, že právě výroba sexbotů, kterým podle ní realistické sexuální panny předchází, povede ve společnosti "k prohloubení genderové nerovnosti a do budoucna sníží míru empatie". Tu je podle Richardsonové možné rozvíjet pouze ve vztazích, v nichž obě strany dávají nějakým způsobem najevo své skutečné potřeby a kde je možné učit se adekvátně reagovat na to, co si druhý člověk myslí a cítí.

Související…

Budou jednou ženy na sexrobotky žárlit?
Klára Ponczová

Když se tak koukám na nehybnou Rebeccu, opravdu nemám strach z toho, že by v dohledné budoucnosti nahradila reálné ženy, a ani se moc nebojím, že by s ní chtěl spát můj kluk. Oblékám si kabát a najednou se z nepochopitelných důvodů cítím blbě, že ji tady mám nechat. Vždyť ona si to nevybrala! Pak si uvědomím, jak rychle jsem Rebeccu přestala vnímat jako neživou. A to ještě ani nemluví... 

foto: Naughty Harbor, Michaela Cásková, zdroj: Naughty Harbor

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...