fbpx

Jak zválcovat Instagram pomocí blikajících světýlek? Dalších 3 fotografií v galerii
Během letu do Říma ze sebe Harimao udělala v kabině letadla vánoční stromeček.

Harimao Lee ukazuje, že skrz instagramové filtry může být svět ještě úžasnější než ve skutečnosti je.

Zveřejněno: 25. 9. 2018

Získat pozornost na Instagramu není tak jednoduché, jak si můžete myslet. Když je nejhůř, můžete se uchýlit k netradičním řešením, například propašovat do letadla blikačky a osvěžit jimi fotografické aranžmá.

Související…

Život nomádů? Není tak skvělý, jak ukazují fotky. Nakonec se vrací domů
Tereza Hermochová

Uživatelku Instagramu Harimao Lee při honbě za úspěchem jejích pečlivě promýšlených fotek nezastaví ani pravidla leteckých společností. Na letu do Říma se samozřejmě rozhodla něco cvaknout, a když už se chystala pozorovat hvězdy zblízka, napadlo ji vzít si s sebou žárovičky, kterými si my obyčejní smrtelníci o Vánocích zdobíme byt (viz úvodní snímek v tomto článku).

Něco za něco

Let zdarma poskytla bloggerce letecká společnost, ale charita to určitě nebyla. Harimao pod fotkou sponzorovi poděkovala a její dílko sklidilo úspěch, respektive osrdíčkovalo ho víc lidí, než bylo u jejího účtu běžné. Ozvali se ovšem i kritici, kteří se ptali, zda se autorka fotky náhodou nezbláznila a že její problémy by chtěli mít.

harimaolee fontanaditrevi

Hrnek kafe nebo západ slunce, to jsou ohrané desky - ale některé si přeci jen pouštíme pořád dokola.


Upřímně řečeno, právě tento netradiční nápad v záplavě podobně precizně provedených fotek je něco zvláštního, vybočujícího a poutajícího pozornost. Hrnek kafe nebo západ slunce, to jsou ohrané desky, které k Instagramu sice neodmyslitelně patří, ale jsou prostě okoukané, ať fotíte skvělým mobilem nebo zrcadlovkou. 

Krásný nový svět

 

Harimao svými fotkami ukazuje, v jak krásném světě se pohybuje. Když jí někdo nabídne výlet do Říma, neváhá a náležitě si to užije. Pro leteckou společnost je to skvělá reklama, dostane publicitu na instagramovém účtu se 135 000 sledujících a nestojí to víc, než pár letenek.

Základem je se odlišit – a je jedno, jestli budete vynášeni do nebes nebo zatracováni

To vše je pochopitelné, stejně tak jako více či méně příznivé komentáře. Hateři si také přijdou na své a rozebírají fotku a duševní stav její autorky zprava i zleva. Toho, s jakou leteckou společností Harimao letěla, si jistě všimne skoro každý.

harimaolee 3

La Dolce Vita, v hlavní roli Harimao Lee


Na Instagramu se prostě musíte odlišit a je jedno, jestli budete chváleni nebo zatracováni, hlavně že budete vidět a někdo vám dá letenku, telefon, rtěnku nebo aspoň plechovku energetického nápoje. Já svůj plán, jak skvěle odprezentovat sponzorovaný let, mám – vezmu si s sebou gril na dřevěné uhlí a budu na rožni opékat sele. A běda, jestli mě s tím do letadla nepustí!

zdroj: The Verge

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...