fbpx

Ve druhém kole můžete soutěžit o tělový a pleťový olej i čisticí prostředky

Zveřejněno: 12. 9. 2018

Už příští víkend, konkrétně 22. až 23. září, se Výstaviště v pražských Holešovicích zaplní příznivci zdravého životního stylu. Na Festivalu Evolution si můžete užít nákupy, ochutnávky skvělého jídla, prezentace kosmetiky nebo navštívit některý z festivalových programů pro celou rodinu. My pro vás máme poslední kolo soutěže o vstupenky na festival a tentokrát také o produkty firmy NATU. Soutěžit můžete až do středy 19. září.

Související…

EVOLUTION: Marian Jelínek a teorie o zóně
Ctirad Hemelík

NATU nabízí to nejcennější z přírody, tedy stoprocentní čisté přírodní produkty. Zakládá si na prvotřídní kvalitě, ověřeném původu surovin a ruční výrobě. V portfoliu NATU najdete jednoporcové superkaše plné superpotravin, ořechová másla, křupavé a lahodné granoly, sušené plody a doplňky stravy v BIO kvalitě.

darkovy balicek natu soutez

V posledním kole soutěže můžete vyhrát produkty firmy NATU




Výběr toho nejlepšího z NATU produktů nyní můžete získat i vy. V balíčku najdete superkaši lucumu s goji a ananasem, arašídový krém s malinami, osvěžující BIO kokosovou vodu, mrazem sušené mango, Granolove s chilli a čokoládou, Mini Mix s moruší a pečené kokosové chipsy s neodolatelnou příchutí slaný karamel. Více produktů najdete na www.natu.cz.

Soutěžit můžete ZDE.

Více než 200 vystavovatelů

Na zářijovém festivalu se představí více než 200 českých i zahraničních vystavovatelů s produkty a službami zaměřenými na bio styl, eko trendy, zdravý životní styl a osobní rozvoj. A pozadu nezůstane ani programová nabídka, během dvou dnů vystoupí přes 120 účinkujících a přednášejících, zájemci si vyzkouší nejrůznější cvičení posilující tělo i mysl a ve festivalovém programu najdou zajímavé přednášky, workshopy a lekce inspirativních osobností.

evolucioneri

Více než 200 vystavovatelů a na 120 přednášejících. Tak bude vypadat zářijový Festival Evolution

Odborníci poradí, co dělat, když vás bolí záda, máte migrény nebo se příliš stresujete, nutriční poradci se zaměří na správnou výživu a doporučí vám, jak se vyhnout rizikům současného způsobu stravování. 

Seznámíte se se zajímavými technikami práce s tělem i vědomím.

A protože nestačí mít jen zdravé tělo, ale musíme pečovat i o mysl, nebudou chybět koučové, psychologové, terapeuti, pedagogové a odborníci na osobní rozvoj, kteří poradí, jak na sobě pracovat a jak zlepšovat nejen své výkony, ale i svou pohodu. Seznámíte se se zajímavými technikami práce s tělem i vědomím, dostanete návody na jednoduché postupy a metody, které vám pomohou aktivovat a poslat do světa svůj talent.

foto: Festival Evolution, zdroj: Festival Evolution

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...