fbpx

Buďte otevření. Pravda je lék na všechno, co se týče vztahů, ale třeba i sexu

Zveřejněno: 7. 11. 2018

Novoluní ve Štíru bude nabité silnou energií, která se může projevit mnoha způsoby. V některých případech se může probudit silná vášeň, která může být téměř neovladatelná. U jiných lidí se může probudit silná touha po duchovní cestě nebo procesu sebezdokonalování. V každém případě máte možnost započít záměr, který bude mít sílu. Dejte svému životu vizi, po které toužíte, a jděte vstříc naplnění.

Související…

Mayský astrolog: V období Větru se soustřeďte na sílu slova a těla
Robert Policar

Přesné novoluní proběhne ve středu 7. listopadu kolem páté hodiny odpoledne. Večer před spaním si pak přejte, aby vám sny ukázaly vaši osobní cestu. Každý má naprosto jedinečný osud, který si sám utváří. Nikdo není stejný, a tak existuje nespočet cest, které vedou ke stejnému cíli.

Dejte si měsíc na to, abyste zjistili, co byste rádi ve svém životě dali do pořádku.

Najděte si tu svou a zbavte se ve svém životě všeho, co již nepotřebujete. Stejně jako opadává listí stromu, nechte odejít ze svého života vše přežité. V některých vztazích budete muset nastavit takové hranice, abyste se v nich cítili dobře. To nemusí být vždy jednoduché, protože ti druzí mohou mít zcela jiné zájmy. Nemůžete změnit druhé, ale sebe ano, a to v jakémkoliv okamžiku, pokud vaše rozhodnutí bude dostatečně silné.

Co je třeba změnit?

Znamení Štíra vládne transformaci, a tak se dnes zeptejte sami sebe: Co je třeba doopravdy změnit v mém životě? Nejdříve si uvědomte, v čem spočívá vaše síla. Až to zjistíte, začněte nelítostně pracovat na svých slabinách. Dejte si dnes měsíc na to, abyste zjistili, co byste rádi ve svém životě dali do pořádku.

Pokud vaše tělo strádá a nemá rozkoš, můžete nosit ve svém těle hodně bloků a zábran.

Napište si to na papír, abyste na to nezapomněli, a vrhněte se do konkrétních činů. Často si v duchu opakujte: „Jsem ochoten se změnit.“ A myslete na oblast, kde vám to už dlouho nejde. Vytrvalost a silný záměr jsou neodolatelná dvojice, která překoná téměř všechny překážky. Mějte před sebou vizi vytouženého výsledku a pociťujte vděčnost za jeho splnění už teď.

Obnovte vášeň

Zamyslete se nejen nad svými životními cíli, ale objevte svou vášeň. V tom vám může pomoci i váš sexuální život. Pokud jste v této oblasti spokojeni, možná snadněji dosahujete i dalších cílů. Pokud vaše tělo strádá a nemá rozkoš, můžete nosit ve svém těle hodně bloků a zábran.

Nelžete druhým a snažte se být vůči nim co nejvíce upřímní. Pravda je lék na všechno, přestože občas chutná hodně hořce.

Dobré proudění sexuální energie může vést k větším výkonům ve vaší práci. Uvědomte si, že stejně škodlivé je nemít sex vůbec, jako ho mít přes míru. Panuje tu jistá rovnováha, kterou zná jen vaše srdce. Jste-li ve svém intimním životě nespokojení, udělejte něco pro jeho zlepšení. Nalezněte svou vášeň a rozhodněte se ji uskutečnit.

Mluvte o stínech

Toto novoluní může zlepšit i vaše partnerské vztahy, pokud nebudete příliš necitliví ve slovech nebo budete druhým říkat jen částečnou pravdu o svých pocitech. Lidé jsou velmi citlivá stvoření, která vnímají vše, přestože tomu racionálně nerozumí. Když vám někdo lže, tak se můžete ve společnosti daného člověka cítit nepříjemně, protože to na určité úrovni vědomí víte.

Zkuste si zacvičit svou oblíbenou jógovou sestavu, a pokud jste ještě nezačali, zkuste se dnes překonat.

 

Naučte se důvěřovat svým bezprostředním pocitům, které ve své podstatě nelžou. Nelžete druhým a snažte se být vůči nim co nejvíce upřímní. Pravda je lék na všechno, přestože občas chutná hodně hořce. Dovolte si své nitro otevřít v přítomnosti vašeho nejbližšího člověka a uvidíte, co se bude dít.

Znamení Manik (Jelen)

Spojení mezi dnem Jelena a novoluním ve Štíru vytváří neodolatelnou kombinaci, která přeje všem duchovním aktivitám a činnostem. Zajděte dnes za někým moudrým, komu důvěřujete, a naslouchejte mu. Dnes k vám může přistát nemalá moudrost, která může zcela změnit váš pohled na život.

Večer doporučuji tiché posezení v klidné meditaci. Připomeňte si svou vizi a uvědomte si cesty, které k ní vedou. Zkuste si zacvičit svou oblíbenou jógovou sestavu, a pokud jste ještě nezačali, zkuste se dnes překonat. 

Doporučené otázky pro tento den:

  • Co mám v životě doopravdy změnit?
  • Jaká je moje duchovní vize?
  • Dokážu změnit sám sebe?
  • Jsem spokojený se svým sexuálním životem?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Rozhodněte se skoncovat s vašimi škodlivými návyky.
  • Hovořte s partnerem o své sexualitě.
  • Najděte svou pracovní vášeň.
  • Začněte cvičit jógu nebo tantru.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...